Referenties

Kijk wat onze klanten over ons te zeggen hebben. Wil je zelf ook iets kwijt over Comax? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Accountancy Sector

Johan Jacobs Konsilanto

“De kostprijs van COMAX is heel laagdrempelig en voor onze klant leveren we een grote meerwaarde.”

Met Konsilanto zijn wij al lang op zoek naar een manier om ons permanentdossier te delen met onze klant. Het gebeurt immers al te vaak dat de klant op zoek is naar een oprichtingsakte, kredietovereenkomst, etc  en dat hij deze bij ons dient op te vragen. Het zou toch veel gemakkelijker als de klant deze te allen tijde online ter beschikking had.. Wij als accountantskantoor hebben deze documenten allemaal opgeslagen in onze verkennerstructuur.

Dankzij COMAX kunnen we deze informatie nu op een makkelijke manier delen met onze klanten. COMAX zorgt voor de synchronisatie van ons permanent dossier naar Clearfacts of adsolut. Het was een kwestie van goed aan te duiden welke documenten gesynchroniseerd mochten worden en uiteraard ook een uniforme mappenstructuur in onze verkenner (gelukkig was deze al aanwezig).

Als kantoor hebben wij dus zeer weinig werk gehad, de kostprijs van COMAX is heel laagdrempelig en voor onze klant leveren we een grote meerwaarde!

Dirk Mangelschots A.B.M. Accountants bvba

“Dankzij COMAX connect wordt het makkelijk voor klanten om ons alles digitaal aan te leveren en makkelijk voor ons om alles digitaal te verwerken.”

Dankzij de oplossingen van COMAX hebben wij onze interne administratie kunnen optimaliseren en stroomlijnen. De juiste documenten worden op de juiste plaats gearchiveerd waardoor we deze ook makkelijk en automatisch kunnen ter beschikking stellen van onze klanten via COMAX Connect. Dankzij die tool wordt het ook makkelijk voor klanten om ons alles digitaal aan te leveren en makkelijk voor ons om alles digitaal te verwerken.

Klanten hebben nu steeds toegang tot hun belangrijkste documenten, zodat zij ons niet meer (onnodig) moeten bellen voor een kopie omdat wij een beter klassement aanhouden dan zij.

Nico Vandenhende Accofides bvba

“Sedert de aanschaf van de software, zijn we weer een stapje dichter bij de digitalisering van ons kantoor.”

Als accountantskantoor besloten wij te investeren in de archiveringssoftware van COMAX. Wij kozen voor hun oplossing omdat zij naadloos konden integreren met Admin-DMS van Syneton.

Vanaf nu scannen wij alle documenten rechtstreeks naar de mappen van onze cliënten en dit bovendien met het juiste keyword, vooraf ingestelde bestandsnaam en alle documenten ook nog OCR herkend. Enkele cliënten gebruiken het systeem al om online hun documenten te raadplegen. Door de karakterherkenning kunnen zij vrij snel de juiste info die ze zoeken in hun documenten terugvinden. Sedert de aanschaf van de software, zijn we weer een stapje dichter bij de digitalisering van ons kantoor.

Alexander Ampe Ampe Accountancy

“Wij kunnen COMAX zeker aanbevelen als betrouwe partner in de zoektocht naar een tijdsefficiëntere en digitale aanpak van uw kantoor.“

Als accountantskantoor is het voor ons belangrijk dat we zo efficiënt mogelijk werken met een zo groot mogelijke service naar onze klanten toe. Om deze reden hebben wij besloten om een samenwerking met COMAX aan te gaan gelinkt op onze reeds bestaande softwarepakketten.

Zo kunnen wij met de COMAX UBL module gekoppeld aan het Unit4 Venice pakket enorm veel tijd besparen. De facturen worden automatisch omgezet in UBL en rechtstreeks geïmporteerd naar Venice.

COMAX split & merge zorgt er dan weer voor dat wij eenvoudig de nodige documenten kunnen splitsen. Onze klanten sturen gemakkelijk alle facturen door in 1 pdf en met COMAX split & merge kunnen wij deze zeer gemakkelijk en snel splitsen en meteen doorsturen naar het juiste pakket. Zo zit alles digitaal in het boekhoudsysteem en gebeurt de verdere verwerking zeer vlot.

De omzetting naar een volledig digitaal archief werd mogelijk met de oplossingen COMAX ocr & search en COMAX File. Met COMAX File kan iedereen alles correct archiveren in de juiste map en met de juiste naam zodat er geen wanorde in onze mappenstructuur ontstaat. COMAX Ocr & Search zorgt ervoor dat al onze bestanden in ons archief op tekst herkend worden waardoor we elke document gemakkelijk en snel kunnen terugvinden op inhoud.

Dankzij de COMAX Connect module hebben wij onze administratie kunnen digitaliseren en optimaliseren. Niet enkel resulteerde dit voor ons ook in een enorme tijdswinst maar wij hebben hierdoor de service naar onze klanten ook versterkt. Alle administratie wordt maar éénmalig gearchiveerd en komt meteen op de juiste plaatsen terecht. De eindklant heeft digitaal toegang tot zijn administratie waardoor wij ook sneller zijn documenten digitaal doorgestuurd krijgen. Een win voor beide partijen. Facturen komen nu ook automatisch binnen in handige overzichtsmappen per klant. En met behulp van COMAX Query krijgen we meteen een duidelijk overzicht hoeveel er per klant klaarstaan.

Het is zeer fijn om met COMAX samen te werken. Alles verloopt vlot en er zijn veel minder manuele handelingen. Er is een snelle interactie van het team, snelle updates en je krijgt meteen feedback op al je vragen. Er is ruimte voor wederzijdse communicatie.

Wij kunnen COMAX zeker aanbevelen als betrouwe partner in de zoektocht naar een tijdsefficiëntere en digitale aanpak van uw kantoor.

Ben Mermans Zaakvoerder IBA

Voor een goede organisatie van een modern accountantskantoor is het essentieel om verschillende softwarepakketten goed op elkaar af te stemmen. Hiervoor zijn een open mind en bijzondere technische expertise vereist. COMAX heeft deze beide in huis.

Bart Pessemier Zaakvoerder KMO Consulting

“COMAX maakt waar wat ze belooft: automatisatie op maat van de klant.”

KMO Consulting, een boekhoudkantoor gespecialiseerd in een op maat gesneden aanpak voor zijn klant, zocht naar oplossingen om hun verschillende softwarepakketten te laten samenwerken en hun administratieve processen te stroomlijnen. Bart Pessemier, zaakvoeder van KMO Consulting getuigt:

“Dankzij COMAX zijn we er in geslaagd om de volledige administratie rond ontvangstbevestigingen op onze maat te automatiseren waardoor we enorm veel tijd winnen en waardoor ook vervelende schoonheidsfoutjes uitgesloten werden. Daarnaast hebben zij een systeem opgezet waarbij de aanvoer van facturen en documenten door de klanten overzichtelijk en makkelijk wordt gemaakt. Verborgen tijdrovers zoals mails openen, documenten uploaden/downloaden, uitprinten en terug scannen…behoren tot het verleden waardoor we aanzienlijk sneller kunnen werken.
COMAX is een professionele firma die correct en snel werkt. Ze maken waar wat ze beloven: automatisatie op maat van de klant!”

Dirk Troch Belastingconsulent

“COMAX is, bij wijze van spreken, de lijm tussen de verschillende softwarepakketten.”

De software van COMAX zorgt voor tijdsbesparing en optimalisatie van administratieve verwerking m.b.t. ontvangstberichten.

Een innovatieve firma die mee denkt met ons om de administratieve verwerking verder te automatiseren.
 Zij zijn bij wijze van spreken de lijm tussen de verschillende softwarepakketten. De synchronisatie tussen onze verschillende databanken verloopt prima.
Voor alle problemen bestaat er blijkbaar wel een oplossing.

Wim Seynaeve PKF - VMB

“COMAX zorgt voor een mooie stijging in efficiëntie door groeiende automatisatie alsook een daling van de foutenlast.”

Eind 2015 zochten we naar de juiste oplossingen om onze verschillende software tools te integreren. Silverfin raadde ons COMAX aan als dé software partner voor deze problemen. Dit is dan ook meer dan waar gebleken waar ze als partner echt meedenken naar de juiste oplossingen voor onze onderneming. Dit leverde ons niet enkel een mooie stijging in efficiëntie op door een groeiende automatisatie maar ook een daling van de foutenlast.

Nu, 3  jaren later, zitten we nog steeds aan tafel voor de nodige vervolgstappen.  Het is een zeer prettige samenwerking met COMAX. Wij ervaren ze als professioneel, gedreven, transparant en to the point. Ze hebben ondertussen hun plaats in de markt bewezen en bieden een grote meerwaarde voor heel wat klanten.

Koen Depestel dnf Belgium

“COMAX heeft onze interne processen geautomatiseerd en vereenvoudigd met tijdsbesparing en vermindering van dubbel werk tot gevolg.”

 Via Silverfin zijn we in contact gekomen met COMAX om via hen onze interne processen te automatiseren en te vereenvoudigen. Zo hebben we niet enkel veel dubbel werk kunnen uitsparen maar hebben we ook een zeer mooie tijdsbesparing ondervonden.

Met onze laatste nieuwe module,  COMAX connect, synchroniseren wij onze mappenstructuur automatisch naar Silverfin. Hierdoor kunnen we live gaan met een eigen klantenportaal wat een belangrijk voordeel biedt aan onze eindklanten.

Tine Deklerck Flamand & Partners

“COMAX, een goede dienstverlener die onze onderneming bijstaat bij de automatisering en digitalisering van allerhande administratieve processen.”

Silverfin bracht ons in contact met COMAX. Zij zijn erin geslaagd om onze administratieve taken te automatiseren.  Hierdoor ondervinden we een mooie tijdswinst dankzij een rechtstreekse archivering en klassement. Bijkomend regelt COMAX dat onze digitale dossiers online ter beschikking staan van onze klanten door de juiste linken te leggen met ons klantenportaal.

Verder is er een goede digitale verwerking van facturen tot stand gebracht doordat de gescande facturen nu als UBL kunnen worden ingelezen in de boekhouding. Kortom, COMAX is voor ons een goede dienstverlener die ons bijstaat bij de automatisering en digitalisering van allerhande administratieve processen.

Juridische Sector

Rosita Moerkens Astrea Advocaten bv

“Een betrouwbare partner om samen de juiste oplossingen te zoeken en de digitale weg op te gaan.”

Bij een advocatenkantoor bestaan veel van de dossier documenten uit Pdf’s, ofwel gescand of verkregen via externe partijen. Dit maakt dat er geen zoekacties op tekst mogelijk waren alsook dat het niet mogelijk was om tekstfragmenten uit de documenten te halen.

Dankzij de COMAX split & merge module kunnen we nu op een efficiënte en eenvoudige wijze digitale stukkenbundels samenstellen op basis van allerlei type documenten uit ons dossierbeheerssyteem Themis. Dit zonder deze eerst te printen of scannen. Bijkomend werkt COMAX achter de schermen om onze Themis documenten dagelijks om te zetten in een OCR formaat waardoor het mogelijk is om tekstfragmenten te kopiëren alsook zoekfuncties te lanceren op bepaalde termen.

Wij raden COMAX zeker aan als ideale en betrouwbare partner om samen naar de juiste oplossingen te zoeken en de digitale weg op te gaan.

Isis Vermander Notariskantoor Verschraegen-Vermander

Efficiënt werken is een begrip. Onze ideeën hieromtrent worden door COMAX omgezet in onze kantoorinfrastructuur zodat er geen tijd verloren gaat aan het opzoeken van papieren documenten.

Andere Sectoren

Koen Berghmans Transmare Chemie

“Dankzij COMAX kon Transmare Chemie een belangrijke stap zetten in de digitalisering van het bedrijf.”

Bij Transmare Chemie was het stijgend aantal inkomende facturen die één voor één ingeboekt moesten worden een echt knelpunt. Om dit probleem op te lossen zijn wij via via bij COMAX terecht gekomen. COMAX zorgt er voor dat, dankzij een paar eenvoudige oplossingen, de facturen nu automatisch ingelezen worden en het handmatig inboeken drastisch gereduceerd werd.
Hierdoor zijn de aantal fouten sterk verminderd en heeft onze Finance afdeling extra tijd vrij waardoor zijn nu analytische controles kunnen doen en kunnen mee denken aan verbeteringen.

Dankzij COMAX konden we een belangrijke stap zetten in de digitalisering van Transmare Chemie. Immers, er ontstond een directe band (via interface) tussen de inkomende gescande facturen en het inlezen in het boekhoudpakket. Het aantal manuele transacties is nu, na een inloopperiode waarin nog één en ander gefinetuned moest worden, sterk gereduceerd en het inlezen gebeurt quasi volledig automatisch.

Het is heel erg fijn om met COMAX samen te werken. Vooral hun snelle en persoonlijke service en het oplossingsgericht denken konden we erg appreciëren.

Keena Vanhout Anders Beton NV

Dankzij de efficiënte en professionele implementatie van de scanningmodule door COMAX, hebben we al veel kostbare tijd, die vroeger besteed werd aan klasseren en archiveren, gewonnen. Al onze medewerkers die de scanningmodule gebruiken, zijn enthousiast!

Arnold Cordewinner De Jonghe Autoparts NV

Als één van de grootste onafhankelijke verdelers van auto-onderdelen verwerkt De Jonghe Autoparts dagelijks honderden in- en uitgaande documenten. De oplossing van COMAX zorgt ervoor dat De Jonghe Autoparts deze documenten op een vlotte manier elektronisch opslaat en razendsnel kan consulteren en reproduceren indien nodig.

Frederic Tréau Profshop Plus

“Dankzij COMAX print versturen wij onze facturen automatisch volgens de keuze van onze klant.”

Sinds enkele jaren maken wij gebruik van de Comax print module. Hiermee hebben wij een overzichtelijke oplossing gevonden voor onze periodieke facturatie.  Dankzij deze module worden, afhankelijk van de keuze van onze klant, onze facturen automatisch gemaild of geprint. Momenteel sturen wij reeds meer dan 50% van onze facturen per e-mail. Wat dus ook zorgt voor 50% minder papier, enveloppen, inkt en frankeerkosten. Daarnaast is de tijdswinst die dit oplevert ook mooi meegenomen.

Ondertussen hebben we deze module uitgebreid waardoor we nu ook automatisch pdf-bestanden kunnen meesturen. Promo’s, acties of algemene info zoals nieuwe openingsuren sturen wij op deze manier automatisch mee met iedere factuur.