Alexander Ampe Ampe Accountancy
“Wij kunnen COMAX zeker aanbevelen als betrouwe partner in de zoektocht naar een tijdsefficiëntere en digitale aanpak van uw kantoor.“

Als accountantskantoor is het voor ons belangrijk dat we zo efficiënt mogelijk werken met een zo groot mogelijke service naar onze klanten toe. Om deze reden hebben wij besloten om een samenwerking met COMAX aan te gaan gelinkt op onze reeds bestaande softwarepakketten.

Zo kunnen wij met de COMAX UBL module gekoppeld aan het Unit4 Venice pakket enorm veel tijd besparen. De facturen worden automatisch omgezet in UBL en rechtstreeks geïmporteerd naar Venice.

COMAX split & merge zorgt er dan weer voor dat wij eenvoudig de nodige documenten kunnen splitsen. Onze klanten sturen gemakkelijk alle facturen door in 1 pdf en met COMAX split & merge kunnen wij deze zeer gemakkelijk en snel splitsen en meteen doorsturen naar het juiste pakket. Zo zit alles digitaal in het boekhoudsysteem en gebeurt de verdere verwerking zeer vlot.

De omzetting naar een volledig digitaal archief werd mogelijk met de oplossingen COMAX ocr & search en COMAX File. Met COMAX File kan iedereen alles correct archiveren in de juiste map en met de juiste naam zodat er geen wanorde in onze mappenstructuur ontstaat. COMAX Ocr & Search zorgt ervoor dat al onze bestanden in ons archief op tekst herkend worden waardoor we elke document gemakkelijk en snel kunnen terugvinden op inhoud.

Dankzij de COMAX Connect module hebben wij onze administratie kunnen digitaliseren en optimaliseren. Niet enkel resulteerde dit voor ons ook in een enorme tijdswinst maar wij hebben hierdoor de service naar onze klanten ook versterkt. Alle administratie wordt maar éénmalig gearchiveerd en komt meteen op de juiste plaatsen terecht. De eindklant heeft digitaal toegang tot zijn administratie waardoor wij ook sneller zijn documenten digitaal doorgestuurd krijgen. Een win voor beide partijen. Facturen komen nu ook automatisch binnen in handige overzichtsmappen per klant. En met behulp van COMAX Query krijgen we meteen een duidelijk overzicht hoeveel er per klant klaarstaan.

Het is zeer fijn om met COMAX samen te werken. Alles verloopt vlot en er zijn veel minder manuele handelingen. Er is een snelle interactie van het team, snelle updates en je krijgt meteen feedback op al je vragen. Er is ruimte voor wederzijdse communicatie.

Wij kunnen COMAX zeker aanbevelen als betrouwe partner in de zoektocht naar een tijdsefficiëntere en digitale aanpak van uw kantoor.

Alle referenties