Jan De Vriese De Vriese Accountancy
Comax Minfin & Comax Bnb zijn fantastische modules! Wat een gigantische tijdwinst dankzij het automatisch inloggen op MyMinfin en het automatisch neerleggen van jaarrekeningen.

Aangezien we veel tijdverlies ondervonden door telkens te moeten inloggen op MyMinfin, gingen we op zoek naar een toepassing die dit voor ons kon overnemen. Zo kwamen we bij Comax en hun Minfin oplossing terecht. Na een goede en duidelijke demo waren we meteen overtuigd. Niet alleen gebeurt het inloggen nu automatisch maar verliezen we ook veel minder tijd met het opzoeken van bepaalde documenten. We zijn dus zeer tevreden over de Comax Minfin oplossing en zijn zeer snelle en efficiënte werking.

Ondertussen hebben we ook de module Comax Bnb aangekocht. Eveneens een fantastische module!  Door het automatisch neerleggen van jaarrekeningen winnen we niet alleen veel tijd maar hebben we een stuk minder administratieve rompslomp. Of het nu gaat over meerdere neerleggingen in groep betalen of het verzenden van betaalopdrachten, alles gebeurt zeer eenvoudig en vlot. We winnen hier zeker ¾ van de tijd t.o.v. het normale proces. Een gigantische tijdwinst dus!

Alle referenties