Johan Vanorbeek Fiscaliteit & Consult Vanorbeek
Comax Minfin is een echte game changer die ons een enorme tijdwinst oplevert en onze werkprocessen tijdens belastingperiodes heel wat efficiënter maakt.

In het bijzonder tijdens belastingperiodes is de Comax Minfin tool een absolute zegen en bespaart deze ons een zee aan tijd. Het elimineert de noodzaak om herhaaldelijk in te loggen, en plaatst alle cruciale gegevens en documenten in één handig overzicht binnen handbereik. In één klik hebben we toegang tot btw-rekeninguittreksels voor al onze gemandateerde klanten. Geen gedoe meer met post en klanten die achterlopen. Alles is nu binnen handbereik, wat onze efficiëntie aanzienlijk verhoogt.

Het dashboard van mijn Comax Minfin consulteer ik dagelijks. Het geeft duidelijk al mijn mandaten weer wat ontzettend handig is. De drie tabbladen voor documenten, details en mandaten bieden een gestructureerd overzicht van al mijn klanten, of ze nu een eenmanszaak of een vennootschap zijn. Het grote voordeel is dat alles uit MyMinfin gecentraliseerd komt te staan in dit dashboard en dat dit elke dag geüpdatet wordt. Heb je net iemand bijgevoegd, dan staat de dag erna meteen alle documenten en gegevens reeds in het Comax Minfin dashboard.

De tijdwinst is eveneens een belangrijke troef. Per dossier bespaar ik gemakkelijk 5 tot 10 minuten door met Comax Minfin te werken. Hoewel je dezelfde taken op andere manieren kunt uitvoeren, zou dit veel meer tijd kosten. Deze tijdbesparing is onmisbaar en rechtvaardigt ruimschoots de investering in deze tool.

Niet enkel Comax Minfin maar ook de samenwerking met Comax verloopt zeer vlot. Het vereist niet veel inspanning en na de installatie blijft alles gewoon soepel draaien.

Ik beveel Comax zeker aan aan andere kantoren! Comax Minfin is een waardevolle tool die aanzienlijke tijdwinst en efficiëntie oplevert voor het hele kantoor. Het is een onmisbare tool voor elk boekhoudkantoor!

 

Contacteer ons hier voor een demo van Comax Minfin op maat van uw bedrijf. 

 

 

Alle referenties