Accountants & Boekhouders

Home > Sectoren > Accountants & Boekhouders

Een vlotte administratie bespaart u tijd en moeite

U weet maar al te goed hoe tijdrovend administratie kan zijn. Boekhouders en accountants werken gemiddeld met 3 verschillende software pakketten van dikwijls evenveel leveranciers. Daarenboven praten deze pakketten niet altijd met elkaar. Dit levert vaak dubbele handelingen op en informatieverlies. Daarnaast bestaan er ook nog processen die niet in deze pakketten vervat zitten. Denk bijvoorbeeld aan centrale document archivering, het digitaal aanleveringsproces vanuit de klant of het omzetten van facturen naar UBL-formaat via factuurherkenning. COMAX zorgt voor een optimale integratie van al uw pakketten en zet uw manuele handelingen om in digitale stromen.

COMAX bekijkt graag met u hoe uw huidige administratie is ingericht en waar verbetering en verdere digitalisatie mogelijk is.
Bereken zelf via de Tijd-Winst-app uw potentiële tijdswinst en loonbesparing en geraak overtuigd.

 

Tijd-Winst-App

Facturen digitaliseren, automatisch UBL’s maken en meer

U wilt uw facturen digitaliseren maar het ontbreekt u nog aan de juiste oplossingen? Met de COMAX UBL oplossingen creëert u automatisch van elke factuur een UBL. Met de UBL Read oplossing maakt u in 1 klik van elke UBL opnieuw een leesbare pdf.

Download hem nu gratis!

Uw huidig archief zorgt voor veel manuele handelingen en u wilt graag de overstap maken naar een digitaal archief? COMAX zorgt hiervoor en regelt een permanente en automatische synchronisatie van uw verkenner of DMS-pakket naar uw andere software pakketten. Kiest u bijkomend voor COMAX OCR & SEARCH dan verliest u nooit meer cruciale informatie dankzij een volledige tekstherkenning en zoekmotor op heel uw archief.

Ontdek onze oplossingen voor UBL, CODA, facturatie, BTW-aangiftes, IC-opgave, BTW-listing, Biztax, Neerlegging jaarrekening en vele anderen en houd meer tijd over voor uw klanten.

 

WIJ CONNECTEREN ONDER ANDERE MET:
en vele anderen

Wat onze klanten zeggen over ons:

Wat onze klanten zeggen over ons:

Johan Jacobs Konsilanto

“De kostprijs van COMAX is heel laagdrempelig en voor onze klant leveren we een grote meerwaarde.”

Met Konsilanto zijn wij al lang op zoek naar een manier om ons permanentdossier te delen met onze klant. Het gebeurt immers al te vaak dat de klant op zoek is naar een oprichtingsakte, kredietovereenkomst, etc  en dat hij deze bij ons dient op te vragen. Het zou toch veel gemakkelijker als de klant deze te allen tijde online ter beschikking had.. Wij als accountantskantoor hebben deze documenten allemaal opgeslagen in onze verkennerstructuur.

Dankzij COMAX kunnen we deze informatie nu op een makkelijke manier delen met onze klanten. COMAX zorgt voor de synchronisatie van ons permanent dossier naar Clearfacts of adsolut. Het was een kwestie van goed aan te duiden welke documenten gesynchroniseerd mochten worden en uiteraard ook een uniforme mappenstructuur in onze verkenner (gelukkig was deze al aanwezig).

Als kantoor hebben wij dus zeer weinig werk gehad, de kostprijs van COMAX is heel laagdrempelig en voor onze klant leveren we een grote meerwaarde!