Hugo Lambrechts Didofisc
Dankzij de handige COMAX tools ontvangen we snellere info wat resulteert in juistere en snellere afwerkingen en accuratere informatie.

We hebben besloten om met COMAX in zee te gaan voor enkele van hun interessante tools. Zo is de COMAX minfin een krachtige tool aangezien deze alle informatie op de eigen server kopieert. Hierdoor is deze informatie veel sneller en gemakkelijker toegankelijk zonder telkens weer jezelf te moeten identificeren bij de overheid. Ondertussen hebben we UBO volmachten voor al onze vennootschappen klanten en hebben we tegelijk ook de andere volmachten elektronisch opgezet. Zo hebben we geen problemen meer als de klant geen BTW uittreksels heeft meegeven, kadastraal inkomen niet kennen, enz…

Ook de COMAX split & merge is een interessante tool om meer te scannen en alles verder elektronisch te kunnen verwerken.  Alle processen zijn bij ons digitaal behalve het inboeken van facturen hebben we nog klanten die de papieren versie verkiezen tot nu toe.  Bedoeling is de laatste klanten over de streep te trekken via snelle scanning.  Het is een tool die heel open opgebouwd is, intuïtief qua gebruik en bovendien snel werkt.

Dankzij de COMAX tools ontvangen we snellere info wat resulteert in juistere en snellere afwerkingen en accuratere informatie.  De samenwerking met COMAX is no nonsense, to the point met intuïtieve en snelle tools. Zeker een aanbeveling waard!

Alle referenties