Juridische Sector

Ontdek de voordelen van een digitale werkwijze. Verlies nooit meer cruciale informatie dankzij onze volledige tekstherkenning en zoekmachine. Maak digitale stukkenbundels in een handomdraai.

Introduceer een digitale manier van werken en verhoog uw productiviteit

Een gemiddeld advocatenkantoor stockeert, archiveert en produceert veel papier. Dit terwijl papier veel plaats in beslag neemt, moeilijk doorzoekbaar is en verloren gelegd kan worden. Deze knelpunten kunnen makkelijk vermeden worden wanneer men een digitale manier van werken introduceert. Digitaal werken verhoogt de productiviteit en vermindert de kosten. Denk aan de technische mogelijkheden bij het digitaal maken van stukkenbundels zoals het splitten en mergen van pdf’s en andere documenten. Ook de volledige tekstherkenning van heel uw archief met zoekmogelijkheden op inhoud van uw al uw documenten zijn een grote troef.

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende demo of maak gebruik van 1 week gratis COMAX split & merge.

Een PDF samenvoegen of splitsen met één handige toepassing

U maakt manueel stukkenbundels aan maar verliest veel tijd met het kopiëren en scannen van verschillende documenten? Met de COMAX split & merge tool zorgen we ervoor dat dit verleden tijd is!  Deze handige tool laat u toe om documenten allerhande (Pdf, Word, mail,…) digitaal samen te voegen of omgekeerd te splitsen. Vervolgens laadt u ze gemakkelijk opnieuw op in uw beheerpakket.

Ontdek alle mogelijkheden van deze split & merge tool of test hem nu 1 week gratis.

 

Test Split & Merge Vraag Offerte

Een volledig doorzoekbaar en digitaal archief

Met de COMAX ocr & search oplossing vindt u elk document terug dwars doorheen uw archief. Ontdek alle voordelen van deze oplossing.

Wij bekijken graag met u hoe uw huidige workflow verloopt. Waar verbetering vatbaar is, zorgen wij graag voor de volgende stap in uw digitalisering. Test de software van COMAX tijdens een vrijblijvende demo.

 

WIJ CONNECTEREN ONDER ANDERE MET:

Wat onze klanten zeggen over ons:

Wat onze klanten zeggen over ons:

Rosita Moerkens Astrea Advocaten bv

“Een betrouwbare partner om samen de juiste oplossingen te zoeken en de digitale weg op te gaan.”

Bij een advocatenkantoor bestaan veel van de dossier documenten uit Pdf’s, ofwel gescand of verkregen via externe partijen. Dit maakt dat er geen zoekacties op tekst mogelijk waren alsook dat het niet mogelijk was om tekstfragmenten uit de documenten te halen.

Dankzij de COMAX split & merge module kunnen we nu op een efficiënte en eenvoudige wijze digitale stukkenbundels samenstellen op basis van allerlei type documenten uit ons dossierbeheerssyteem Themis. Dit zonder deze eerst te printen of scannen. Bijkomend werkt COMAX achter de schermen om onze Themis documenten dagelijks om te zetten in een OCR formaat waardoor het mogelijk is om tekstfragmenten te kopiëren alsook zoekfuncties te lanceren op bepaalde termen.

Wij raden COMAX zeker aan als ideale en betrouwbare partner om samen naar de juiste oplossingen te zoeken en de digitale weg op te gaan.