Thomas Dupon OnePlus bvba
Werken met Dashboard levert ons een tijdsbesparing van minstens 15 uur per week op.

Dankzij Dashboard kan ik complexloos en intuïtief werken. Ik heb altijd up-to-date informatie ter beschikking waardoor ik mijn zaak in één oogopslag kan overschouwen. Dit is een enorme meerwaarde. De dagdagelijkse onwetendheid waarmee ik moest werken, was een doorn in mijn oog alsook de berg administratie verwerken, vroeg een hoop tijd.

Door met Dashboard te werken, levert ons dit een tijdsbesparing van minstens 15 uur per week op. Dat is enorm. De orderadministratie wordt op de baan en bij de klant direct verwerkt. Dit spaart enorm veel tijd uit voor onze vertegenwoordigers als onze backoffice. Bovendien ben ik zeker dat, mochten we ons hier nog meer op toeleggen, de tijdswinst nog groter zou worden.”

De leidinggevenden hebben elke seconde zicht op de bestellingen en kunnen zeer snel reageren. Daardoor gebeuren de bestellingen van onze aankoopdienst ook efficiënter.  En het zorgt ervoor dat we onze klanten veel sneller kunnen helpen met al hun vragen rond bestellingen, facturatie en stock.

Alle referenties