Sabrina Lierman Boekhouding & Fiscaliteit Sabrina Lierman
Time is money en Comax Minfin bespaart beide!

 

Dankzij Comax Minfin win ik niet alleen tijd, maar ook gemoedsrust. Nooit meer gefrustreerd achter de computer zitten, altijd direct toegang tot alle documenten en gegevens en ik verlies geen uren meer met wachten op de overheidssites.  Een investering die zichzelf terugbetaalt!

Na een demo met het sales team van Comax was de beslissing om met Comax samen te werken snel genomen en het is een keuze waar ik nog geen seconde spijt van heb gehad. De overtuigende factor? Tijdwinst. In hectische periodes hoef ik niet meer te worstelen met overheidssites die blokkeren. Mijn tijd is kostbaar, en Comax Minfin helpt mij om die tijd nu daadwerkelijk te besteden aan productief werk.

Een van de meest opmerkelijke voordelen is het onmiddellijk beschikbaar hebben van alle data en documenten. Mijn klanten ervaren proactieve betrokkenheid doordat ik snel kan reageren op overheidsvragen, zonder dat zij mij hoeven te waarschuwen. Dit is mogelijk dankzij het overzichtelijk dashboard van Comax Minfin, waar ik tijdens btw-periodes meteen inzicht krijg in btw-saldo’s en tijdens andere periodes moeiteloos toegang heb tot relevante documenten, tussentijdse resultaten van de btw-rekening courant, schulden en veel meer.

Dankzij een naadloze integratie van Comax Minfin met mijn Adminpulse zie ik de documenten die ’s nachts zijn geüpload direct in mijn Adminpulse-dashboard. Alles staat overzichtelijk klaar om snel en adequaat op te reageren.

Comax Minfin is niet alleen een tijdsbesparing, maar ook een kostenbesparing. Als eenmanszaak is de investering in dit product meer dan gerechtvaardigd. Ik ben een klein kantoor maar doordat het werk nu zo veel efficiënter verloopt, kan ik het voorlopig nog zonder dat ik extra personeel moet aannemen. Time is money, en Comax Minfin bespaart beide.

Ook ben ik zeer tevreden over de samenwerking met Comax. Heb ik een probleem of loopt de synchronisatie even niet, kan ik het zeer eenvoudig melden en word het probleem direct aangepakt en opgelost door het attente supportteam. De communicatie is helder, en ik voel me begrepen en ondersteund.

Zou ik Comax aanbevelen aan andere kantoren? Zonder twijfel. De tijdwinst die je behaalt, betaalt de investering direct terug. Vooral in drukke periodes, wanneer toegang tot overheidssites een uitdaging is, biedt Comax Minfin een rustige en efficiënte manier van doorwerken. Mijn advies aan andere kantoren: aarzel niet, Comax Minfin is de investering meer dan waard!

 

Ervaar zelf de tijdwinst en efficiëntie van Comax Minfin. Ontdek meer op www.comax.be.

 

Alle referenties