Andere Sectoren

Administratie blijft een pijnpunt in uw onderneming? U wenst meer tijd te besparen en uw productiviteit te verhogen?

Dan is COMAX uw partner. Wij kijken op maat van uw onderneming met welke oplossingen we u kunnen verder helpen.

Zet de stap naar een digitaal kantoor voor een efficiënte administratie

Administratie: het hoort er gewoon bij, inclusief de nodige kopzorgen. U kunt echter de last verlichten door software van COMAX in te schakelen. Denk aan digitale aan- en verkoopfacturen, een centraal digitaal archief, minder manuele handelingen dus een kleinere foutenmarge en andere knelpunten. Door te digitaliseren en te automatiseren bespaart u veel kosten en tijd.

Van facturen scannen tot uw eigen digitaal archief

Wij bekijken graag met u uw administratieve omgeving om na te gaan waar verbetering en digitalisatie wenselijk is. Wij vertrekken daarbij van uw huidige software pakketten en procedures. Uit ervaring weten wij dat ondernemers dikwijls met kleine software-ingrepen een grote winst kunnen realiseren. Als voorbeeld de meest voor de hand liggende: een papieren factuur versturen kost u 2,5€ per factuur, automatisch een digitale factuur versturen kost u amper 10 cent. Daarnaast zijn er tal van andere administratieve handelingen waar u al lang niet meer over nadenkt maar waar software een veel efficiëntere oplossing kan zijn. Ontdek onze aanpak en oplossingen in een vrijblijvende demo.

 

WIJ CONNECTEREN ONDER ANDERE MET:

Wat onze klanten zeggen over ons:

Wat onze klanten zeggen over ons:

Koen Berghmans Transmare Chemie

“Dankzij COMAX kon Transmare Chemie een belangrijke stap zetten in de digitalisering van het bedrijf.”

Bij Transmare Chemie was het stijgend aantal inkomende facturen die één voor één ingeboekt moesten worden een echt knelpunt. Om dit probleem op te lossen zijn wij via via bij COMAX terecht gekomen. COMAX zorgt er voor dat, dankzij een paar eenvoudige oplossingen, de facturen nu automatisch ingelezen worden en het handmatig inboeken drastisch gereduceerd werd.
Hierdoor zijn de aantal fouten sterk verminderd en heeft onze Finance afdeling extra tijd vrij waardoor zijn nu analytische controles kunnen doen en kunnen mee denken aan verbeteringen.

Dankzij COMAX konden we een belangrijke stap zetten in de digitalisering van Transmare Chemie. Immers, er ontstond een directe band (via interface) tussen de inkomende gescande facturen en het inlezen in het boekhoudpakket. Het aantal manuele transacties is nu, na een inloopperiode waarin nog één en ander gefinetuned moest worden, sterk gereduceerd en het inlezen gebeurt quasi volledig automatisch.

Het is heel erg fijn om met COMAX samen te werken. Vooral hun snelle en persoonlijke service en het oplossingsgericht denken konden we erg appreciëren.