Maarten Van den Eynde Integrale Bedrijfsbegeleiding bvba
COMAX als bruggenbouwer bij Integrale Bedrijfsbegeleiding

Al enkele jaren geleden hebben wij ons als kantoor toegespitst op het 100% digitaal werken als accountants- en advieskantoor. In de opmaak van de blue-print van de software set-up om dit te kunnen bewerkstelligen, merkten wij al zeer snel dat er zeer vele goede tools waren, maar dat weinigen “spraken” met elkaar. Om niet te eindigen in kluwen van verschillende softwareplatformen, zijn wij op zoek gegaan naar een partij die ons hierbij kon ondersteunen.

Zo kwamen we al vrij snel bij Comax uit die ons in eerste instantie geholpen heeft bij het bouwen van bruggen tussen interne software. Later zijn zij ook op de markt gekomen met tools om onze klanten het leven makkelijker te maken (aanleveren van facturen, CODA, terugkoppeling met Silverfin,…) zodoende dat we zowel intern als extern hiervan de vruchten kunnen plukken. Nu recent ook met hun module COMAX Minfin waarmee fiches automatisch van MyMinFinPro worden gehaald en op onze server geplaatst!

De samenwerking verloopt zeer vlot en ook vragen worden zeer snel getackeld. Inmiddels hebben wij Comax al aan verschillende van onze collega’s aanbevolen.

Alle referenties