Tom Marien

Al een langere tijd werken wij met verschillende Comax oplossingen die ons in drukkere periodes bijstaan en het tijdverlies tot een minimum beperken. Zo kunnen wij dankzij de Comax Minfin oplossing op onze twee oren slapen dat alle documenten tijdig in ons bezit zijn, waardoor wij goed vóór de deadline onze dossiers kunnen afwerken.

Met Comax File en ELO, ons Document Management Systeem (DMS), is het terugvinden van alle documenten een “piece of cake’. De Comax File oplossing zorgt ervoor dat iedereen alle documenten en mails steeds op de juiste plaats en met een correcte naamgeving archiveert. Dit resulteert in een mooie structuur en uniformiteit in ons digitaal archief ELO.

En met behulp van Comax Workflow gaat er geen kostbare tijd verloren aan het afhandelen van taken, tijdsregistratie en het opslaan van documenten in de juiste mappen. Dit verloopt nu volledig automatisch en vereist geen handmatige tussenkomst meer van onze kant.

 

 

Vandenberghe Boekhouders & Fiscalisten

Door de overstap naar Comax te maken heeft ons kantoor de volgende stap genomen in de digitalisering. Wij zijn heel tevreden over de vlotte samenwerking. Bij een probleem worden onze vragen binnen enkele uurtjes keurig opgelost.

 

Accountancy & Tax Solutions

Comax Minfin zorgt ervoor dat alle documenten uit MyMinFin die wij nodig hebben voor onze klanten,  automatisch en gestructureerd gedownload worden naar de boekhoudomgeving. Deze download gebeurt elke nacht  via  een automatische login op MyMinFin. De nieuwe documenten worden vervolgens gedownload en weggezet per klant en type document in onze boekhoud toepassing.

Wij werken graag met deze Comax toepassing en het  bespaart ons kantoor  veel tijd!

 

 

Meire Sophie Accountancy

Ik ben echt tevreden met de Comax Minfin toepassing.   Het geeft me een echte tijdswinst omdat individuele downloads niet meer nodig zijn en alle documenten lokaal staan.

Jan Van Cauwenbergh en Chiel-Jan Guldentops

Jan Van Cauwenbergh en Chiel-Jan Guldentops van VP Accountants vertellen je graag hoe zij de samenwerking met Comax ervaren en welke voordelen ze halen uit hun Comax Modules.

Zij werken met Comax Minfin, Comax Bnb en Comax Costcenter. Zo wordt alles automatisch gedownload uit MyMinfin, is het neerleggen van jaarrekeningen en verdere opvolging geen tijdsverlies meer en krijgen ze een heel duidelijk overzicht van al hun softwarekosten. Bekijk hier de video

 

Seppe Sels

Wij, met heel ons team bij Sels & Verhoeven Accountancy BV, zetten hard in op digitalisatie en automatisatie.
Wij zijn heel blij met COMAX als ons adviseur en zij hebben echt prachtige modules en tools uitgewerkt. Dank hiervoor, dit bespaart ons veel tijd! Hun assistentie en professionaliteit is ook top!

Dries Cannaerts

Wij zijn zeer tevreden met onze Comax toepassingen… De software is zeer gebruiksvriendelijk en getuigt van een no-nonsens aanpak, in combinatie met een sterke prijszetting. Eén van de weinige softwarehuizen waar onze IT-kosten niet de pan uit swingen.

 

Yves Detrez

Tijdens het voorbereiden van de belastingaangiftes hebben we gemerkt hoe handig Comax Minfin werkt. We zouden het niet meer kunnen voorstellen zonder deze handige tool. Zeker omdat alles automatisch in onze DMS terug te vinden is.

 

Marc Van Gysel

Comax is voor ons de ideale onafhankelijke partner om verschillende softwareprogramma’s en -platformen met elkaar te connecteren. Hiermee kunnen wij via één applicatie de controle houden over gedecentraliseerde data, zodanig dat we onze focus kunnen leggen op onze dienstverlening.

Jan De Vriese

Aangezien we veel tijdverlies ondervonden door telkens te moeten inloggen op MyMinfin, gingen we op zoek naar een toepassing die dit voor ons kon overnemen. Zo kwamen we bij Comax en hun Minfin oplossing terecht. Na een goede en duidelijke demo waren we meteen overtuigd. Niet alleen gebeurt het inloggen nu automatisch maar verliezen we ook veel minder tijd met het opzoeken van bepaalde documenten. We zijn dus zeer tevreden over de Comax Minfin oplossing en zijn zeer snelle en efficiënte werking.

Ondertussen hebben we ook de module Comax Bnb aangekocht. Eveneens een fantastische module!  Door het automatisch neerleggen van jaarrekeningen winnen we niet alleen veel tijd maar hebben we een stuk minder administratieve rompslomp. Of het nu gaat over meerdere neerleggingen in groep betalen of het verzenden van betaalopdrachten, alles gebeurt zeer eenvoudig en vlot. We winnen hier zeker ¾ van de tijd t.o.v. het normale proces. Een gigantische tijdwinst dus!