Jan Van Cauwenbergh en Chiel-Jan Guldentops

Jan Van Cauwenbergh en Chiel-Jan Guldentops van VP Accountants vertellen je graag hoe zij de samenwerking met Comax ervaren en welke voordelen ze halen uit hun Comax Modules.

Zij werken met Comax Minfin, Comax Bnb en Comax Costcenter. Zo wordt alles automatisch gedownload uit MyMinfin, is het neerleggen van jaarrekeningen en verdere opvolging geen tijdsverlies meer en krijgen ze een heel duidelijk overzicht van al hun softwarekosten. Bekijk hier de video

 

Seppe Sels

Wij, met heel ons team bij Sels & Verhoeven Accountancy BV, zetten hard in op digitalisatie en automatisatie.
Wij zijn heel blij met COMAX als ons adviseur en zij hebben echt prachtige modules en tools uitgewerkt. Dank hiervoor, dit bespaart ons veel tijd! Hun assistentie en professionaliteit is ook top!

Dries Cannaerts

Wij zijn zeer tevreden met onze Comax toepassingen… De software is zeer gebruiksvriendelijk en getuigt van een no-nonsens aanpak, in combinatie met een sterke prijszetting. Eén van de weinige softwarehuizen waar onze IT-kosten niet de pan uit swingen.

 

Yves Detrez

Tijdens het voorbereiden van de belastingaangiftes hebben we gemerkt hoe handig Comax Minfin werkt. We zouden het niet meer kunnen voorstellen zonder deze handige tool. Zeker omdat alles automatisch in onze DMS terug te vinden is.

 

Marc Van Gysel

Comax is voor ons de ideale onafhankelijke partner om verschillende softwareprogramma’s en -platformen met elkaar te connecteren. Hiermee kunnen wij via één applicatie de controle houden over gedecentraliseerde data, zodanig dat we onze focus kunnen leggen op onze dienstverlening.

Jan De Vriese

Aangezien we veel tijdverlies ondervonden door telkens te moeten inloggen op MyMinfin, gingen we op zoek naar een toepassing die dit voor ons kon overnemen. Zo kwamen we bij Comax en hun Minfin oplossing terecht. Na een goede en duidelijke demo waren we meteen overtuigd. Niet alleen gebeurt het inloggen nu automatisch maar verliezen we ook veel minder tijd met het opzoeken van bepaalde documenten. We zijn dus zeer tevreden over de Comax Minfin oplossing en zijn zeer snelle en efficiënte werking.

Ondertussen hebben we ook de module Comax Bnb aangekocht. Eveneens een fantastische module!  Door het automatisch neerleggen van jaarrekeningen winnen we niet alleen veel tijd maar hebben we een stuk minder administratieve rompslomp. Of het nu gaat over meerdere neerleggingen in groep betalen of het verzenden van betaalopdrachten, alles gebeurt zeer eenvoudig en vlot. We winnen hier zeker ¾ van de tijd t.o.v. het normale proces. Een gigantische tijdwinst dus!

Tommy De Cock

Aangezien we het ons aanleveren van boekhoudgegevens voor onze klanten makkelijker wilden maken en we tegelijk de papierberg wilden laten krimpen, waren we op zoek naar een oplossing om dit alles digitaal te laten verlopen. Echter waren we geen voorstander van de aanschaf van een zoveelste softwarepakket. Aan de hand van een duidelijke demo en aangenaam kennismakingsgesprek, bleek Comax de missing link te zijn tussen de reeds in gebruik zijnde programma’s.

Niet alleen beschikken we nu sneller over de documenten van ons cliënteel, ook het verwerken van deze gegevens en latere opzoekingen verlopen heel wat eenvoudiger.  Zo splitten we nu onze bulk facturen vlot via de Comax Split & Merge oplossing om er vervolgens automatisch UBL’s van te maken met COMAX UBL en rechtstreeks door te sturen naar ons boekhoudpakket.

Ook tijdens de voorbije lockdown hebben we de voordelen van Comax ontdekt en zien we een sterke groei in het aantal klanten dat van deze toepassing gebruikt maakt. Dit in combinatie met een vlot functionerende helpdesk en een kort op de bal spelende accountmanager, maakt van Comax een absolute meerwaarde voor ons kantoor.

 

Hugo Lambrechts

We hebben besloten om met COMAX in zee te gaan voor enkele van hun interessante tools. Zo is de COMAX minfin een krachtige tool aangezien deze alle informatie op de eigen server kopieert. Hierdoor is deze informatie veel sneller en gemakkelijker toegankelijk zonder telkens weer jezelf te moeten identificeren bij de overheid. Ondertussen hebben we UBO volmachten voor al onze vennootschappen klanten en hebben we tegelijk ook de andere volmachten elektronisch opgezet. Zo hebben we geen problemen meer als de klant geen BTW uittreksels heeft meegeven, kadastraal inkomen niet kennen, enz…

Ook de COMAX split & merge is een interessante tool om meer te scannen en alles verder elektronisch te kunnen verwerken.  Alle processen zijn bij ons digitaal behalve het inboeken van facturen hebben we nog klanten die de papieren versie verkiezen tot nu toe.  Bedoeling is de laatste klanten over de streep te trekken via snelle scanning.  Het is een tool die heel open opgebouwd is, intuïtief qua gebruik en bovendien snel werkt.

Dankzij de COMAX tools ontvangen we snellere info wat resulteert in juistere en snellere afwerkingen en accuratere informatie.  De samenwerking met COMAX is no nonsense, to the point met intuïtieve en snelle tools. Zeker een aanbeveling waard!

Werner Schrauwen

 

Graag wil ik COMAX  eens uiterst bedanken voor het fantastische product dat jullie hebben ontwikkeld met COMAX minfin.
Er was mij op voorhand niet verteld dat ook akten of BTW rekening uittreksels zouden beschikbaar zijn, en dat heeft mij in deze BTW periode al zo dikwijls geholpen ! Met een paar klikken had ik steeds het meest recente btw rekening uittreksel voor mij. Zeker handig wanneer de klant het me niet had bezorgd.

Maarten Van den Eynde

Al enkele jaren geleden hebben wij ons als kantoor toegespitst op het 100% digitaal werken als accountants- en advieskantoor. In de opmaak van de blue-print van de software set-up om dit te kunnen bewerkstelligen, merkten wij al zeer snel dat er zeer vele goede tools waren, maar dat weinigen “spraken” met elkaar. Om niet te eindigen in kluwen van verschillende softwareplatformen, zijn wij op zoek gegaan naar een partij die ons hierbij kon ondersteunen.

Zo kwamen we al vrij snel bij Comax uit die ons in eerste instantie geholpen heeft bij het bouwen van bruggen tussen interne software. Later zijn zij ook op de markt gekomen met tools om onze klanten het leven makkelijker te maken (aanleveren van facturen, CODA, terugkoppeling met Silverfin,…) zodoende dat we zowel intern als extern hiervan de vruchten kunnen plukken. Nu recent ook met hun module COMAX minFin waarmee fiches automatisch van MyMinFinPro worden gehaald en op onze server geplaatst!

De samenwerking verloopt zeer vlot en ook vragen worden zeer snel getackeld. Inmiddels hebben wij Comax al aan verschillende van onze collega’s aanbevolen.