COMAX WORKFLOW

In veel bedrijven gebeuren systematisch en wederkerig dezelfde manuele handelingen. Al dit manueel werk slorpt veel tijd op en creëert ruimte om fouten te maken.  Deze manuele handelingen worden dikwijls in stand gehouden omdat men niet op de hoogte is van alternatieve oplossingen.

Typische voorbeelden voor de accountant/boekhouder:

de workflow rond BTW-ontvangstbevestigingen denk aan archiveren, taak afvinken, data overzetten naar ander pakket, item toevoegen op factuur, mail sturen naar klant,…

Andere documenten kunnen zijn: listings, IC-opgaves, fiche 281.20…, Biztax, VenB, PB, coda-overzicht,…

Typische voorbeelden voor andere sectoren:

de workflow rond bestelbonnen, zendnota’s, douanedocumenten,…

Voor de COMAX workflow oplossing kijken we naar u en uw kantoor om de oplossing volledig op maat uit te werken. Dankzij deze automatisatie ervaart u zonder enige twijfel een aanzienlijke tijdsbesparing.

Vraag Offerte Aan Maak Een Afspraak
WIJ CONNECTEREN ONDER ANDERE MET:

Onze klanten getuigen over COMAX workflow

Onze klanten getuigen over COMAX workflow

Bart Pessemier Zaakvoerder KMO Consulting

“COMAX maakt waar wat ze belooft: automatisatie op maat van de klant.”

KMO Consulting, een boekhoudkantoor gespecialiseerd in een op maat gesneden aanpak voor zijn klant, zocht naar oplossingen om hun verschillende softwarepakketten te laten samenwerken en hun administratieve processen te stroomlijnen. Bart Pessemier, zaakvoeder van KMO Consulting getuigt:

“Dankzij COMAX zijn we er in geslaagd om de volledige administratie rond ontvangstbevestigingen op onze maat te automatiseren waardoor we enorm veel tijd winnen en waardoor ook vervelende schoonheidsfoutjes uitgesloten werden. Daarnaast hebben zij een systeem opgezet waarbij de aanvoer van facturen en documenten door de klanten overzichtelijk en makkelijk wordt gemaakt. Verborgen tijdrovers zoals mails openen, documenten uploaden/downloaden, uitprinten en terug scannen…behoren tot het verleden waardoor we aanzienlijk sneller kunnen werken.
COMAX is een professionele firma die correct en snel werkt. Ze maken waar wat ze beloven: automatisatie op maat van de klant!”