COMAX OCR & SEARCH

Vind elk document terug en verlies nooit meer cruciale informatie dankzij een volledige tekstherkenning en zoekmotor op heel uw archief.

Wat zijn de voordelen:

1. Automatische tekstherkenning van al uw documenten.
2. Kopiëren en plakken wordt mogelijk.
3. Op inhoud vindt u elk document terug in heel uw archief.
4. De reeds ingestelde toegangsrechten op uw server worden overgenomen zodat de juiste medewerkers de juiste informatie terugvinden.
5. Een centraal digitaal archief bespaart u veel tijd.

Vraag Offerte Aan Maak Een Afspraak

Wat onze klanten zeggen over ons

Wat onze klanten zeggen over ons

Rosita Moerkens Astrea Advocaten bv

“Een betrouwbare partner om samen de juiste oplossingen te zoeken en de digitale weg op te gaan.”

Bij een advocatenkantoor bestaan veel van de dossier documenten uit Pdf’s, ofwel gescand of verkregen via externe partijen. Dit maakt dat er geen zoekacties op tekst mogelijk waren alsook dat het niet mogelijk was om tekstfragmenten uit de documenten te halen.

Dankzij de COMAX split & merge module kunnen we nu op een efficiënte en eenvoudige wijze digitale stukkenbundels samenstellen op basis van allerlei type documenten uit ons dossierbeheerssyteem Themis. Dit zonder deze eerst te printen of scannen. Bijkomend werkt COMAX achter de schermen om onze Themis documenten dagelijks om te zetten in een OCR formaat waardoor het mogelijk is om tekstfragmenten te kopiëren alsook zoekfuncties te lanceren op bepaalde termen.

Wij raden COMAX zeker aan als ideale en betrouwbare partner om samen naar de juiste oplossingen te zoeken en de digitale weg op te gaan.