Tijd-winst-app

Bereken hier zelf uw tijd winst

U bent accountant of boekhouder en spendeert per maand een aantal minuten per dossier aan het verwerken van ontvangstbevestigingen, het uitsturen van verwittigingsmail, het klasseren van allerhande documenten, het up- en downloaden van en naar verschillende pakketten,…?

Doe eens de test en bereken hoeveel deze tijdrovende handelingen u kosten. En bijgevolg de COMAX oplossingen u zouden kunnen opleveren.

AANTAL DOSSIERS

TIJD / DOSSIER

WERKNEMERS KOST / UUR

Bereken
Tijdinvestering en kostenplaatje: u en € per maand
Win al deze tijd dankzij COMAX Contacteer Ons
WIJ CONNECTEREN ONDER ANDERE MET:

Wat onze klanten zeggen zeggen over ons

Wat onze klanten zeggen zeggen over ons

Dirk Mangelschots A.B.M. Accountants bvba

Dankzij de oplossingen van COMAX hebben wij onze interne administratie kunnen optimaliseren en stroomlijnen. De juiste documenten worden op de juiste plaats gearchiveerd waardoor we deze ook makkelijk en automatisch kunnen ter beschikking stellen van onze klanten via COMAX Connect. Dankzij die tool wordt het ook makkelijk voor klanten om ons alles digitaal aan te leveren en makkelijk voor ons om alles digitaal te verwerken.

Klanten hebben nu steeds toegang tot hun belangrijkste documenten, zodat zij ons niet meer (onnodig) moeten bellen voor een kopie omdat wij een beter klassement aanhouden dan zij.