We sluiten 2022 af en gaan samen voor een top 2023!

De laatste dagen van 2022 zijn ingezet en wat een jaar was dat! We hebben met Comax niet
stilgezeten en kijken graag terug op enkele hoogtepunten.

Hoogtepunten 2022

We hebben de CRM-toepassing Dashboard toegevoegd aan onze producten zodat we een nog breder portfolio aan oplossingen kunnen bieden.

We zijn ondertussen gegroeid tot een topteam van 13 zeer enthousiaste collega’s die elke dag tot jullie dienst staan.

We organiseerden samen met Visma | yuki en Bizzcontrol een knallende eerste editie van de ACC Padel Cup.

Maar liefst 150 enthousiaste accountants-medewerkers waren aanwezig om te zien wie met de trofee naar huis ging. Herbeleef het hier via de leuke aftermovie.

Maar we zijn voornamelijk ontzettend dankbaar voor de vele klanten die we dit jaar hebben mogen verder helpen met het automatiseren van hun administratieve processen. Trots dat Baker Tilly, KPMG, Vandelanotte, Van Coile & Partners, Decostere Accountancy en vele anderen dit jaar mee tot de Comax klanten behoren. En trots dat onze bestaande klanten ons jaar na jaar trouw blijven.

We blijven ernaar streven om elke onderneming maximaal bij te staan in het verhogen van de efficiëntie en de productiviteit in hun administratie. Wist je trouwens dat onze klanten gemiddeld met 3 Comax oplossingen werken? We geven je hier graag nog even de top 6 mee van onze bestverkochte oplossingen dit jaar.

Op naar een top 2023!

Voor het nieuwe jaar hebben we ook weer veel in petto! Eén van de Comax waarden is constante innovatie en dit zal zeker te zien zijn in 2023. Vind hier al onze waarden terug.

Voor de primeur moet je nog even wachten maar we kunnen je wel al vertellen dat de nieuwe lanceringen je zonder twijfel veel tijd zullen doen besparen bij het verzamelen van informatie en het indienen van personen- en vennootschapsbelastingen en het registreren in UBO-registers.

Dashboard en Dashboard Share als uitwisselingsplatform tussen klant en accountant, blijven we verder uitbreiden zodat de doorstoom en terugkoppeling van facturen en cijfergegevens zowel voor de ondernemer als voor de accountant geoptimaliseerd wordt.

Comax blijft verder groeien. We zijn opnieuw op zoek naar nieuw talent om het Comax team te komen versterken. Ken jij iemand die interesse heeft in IT, zie hier onze vacatures.

Ook in 2023 kan je ons weer terugvinden op verschillende events. Zo zijn we mee van de partij tijdens de Finplex beurs in Februari, geven weer boeiende tips & tricks tijdens de Sterk Digitaal webinars en gaan we voor nieuwe connecties op de VOKA-bedrijvennetwerkdagen.

En niet te vergeten, de eerste lijnen zijn reeds gezet voor de 2de editie van ACC Padel CUP 2023! Dus zet je alvast schrap en begin al te oefenen. Volgend jaar gaan we opnieuw de battle aan en mag er één accountantskantoor zich tot winnaar 2023 kronen.  
Zien we jullie daar?

Tot Slot

Sluiten we graag af met jullie te bedanken voor de zeer fijne samenwerking en de blijvende trouw aan Comax. We zetten samen het jaar 2023 in met veel enthousiasme en hopen jullie te zien op één van de vele events of tijdens een persoonlijke ontmoeting. We wensen jullie een zalig eindejaar toe, genietend van familie en veel gezelligheid. Voor 2023 wensen we jullie veel geluk, een goede gezondheid en een zeer efficiënte administratie toe!

Het Comax Team

19 december 2022