Welkom in een hoopvol 2021!

Na een zeer bewogen 2020 wensen we jullie het allerbeste voor 2021! We hopen op een jaar vol leuke uitdagingen, veel succesvolle projecten en met een terugkeer naar kantoor voor vele live koffiemomentjes met de collega’s. Aan het begin van dit nieuwe jaar blikken we graag terug op wat 2020 betekende voor Comax. We kijken ook graag even vooruit naar wat er te komen staat om jullie ook in 2021 digitaal op weg te helpen. Kijk hier even mee.

2020

2020 was een spannend, uitdagend jaar. Niet enkel hebben we allemaal het thuiswerken nu volledig onder de knie maar zijn we het voorbije jaar ten volle voor nieuwe uitdagingen gegaan.

Zo hebben we in het voorjaar onze nieuwe module Comax Minfin gelanceerd. Deze is maar liefst 156 keer verkocht in 2020!  Dat betekent 156 klanten die tijd besparen en zich minder zorgen maken doordat de documenten uit MyMinfin automatisch en gestructureerd gedownload worden in hun eigen omgeving.

We zijn dit jaar ook met Comax gegroeid naar een team van 10 werknemers. Cicyllo, Endrit en Stefan hebben het IT team versterkt en Michaela heeft het sales team vervoegd. Een sterk team om er in 2021 tegenaan te gaan! Elke vraag die u heeft, kunnen we nu sneller en beter beantwoorden. We willen de snelste helpdesk in softwareland blijven. 😉

In het najaar zijn we voor het eerst van start gegaan met geven van Live Webinars. De eerste was meteen een schot in de roos met maar liefst 74 inschrijvingen. Zeker voor herhaling vatbaar dus. Blijf ons volgen en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Binnenkort sturen we de nieuwe data door voor onze volgende webinars. Zo blijft u op de hoogte van alle digitale evoluties die wij u te bieden hebben.

In 2020 hebben 127 nieuwe klanten mogen verwelkomen, hebben we 323 oplossingen mogen verkopen en hebben we ook eerste stappen gezet in een aantal nieuwe sectoren waaronder de bouw- en logistieke sector. Onze Top 5 best verkochte Comax modules van 2020 geven we hier graag mee:

Interesse in een gratis demo voor één van deze modules? Vraag deze hier aan.

Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van ons hologram kerstkaartje? Wij hebben in elk geval veel plezier beleefd aan het maken hiervan. We geven jullie graag wat sfeerbeelden mee hoe deze kerstkaart tot stand is gekomen. 

(heel even zonder obligaat mondmasker voor de foto’s 🙂 )

We hebben het jaar gezellig afgesloten met een online eindejaar event. Na een eerste preview van onze nieuwe module, Comax BnB, hebben we 3 winnaars van onze quiz mogen blij maken met leuke prijzen. Proficiat aan Els Verbraeken van kantoor Vebf, Eric Verhulst van Boekhoudkantoor Verhulst en Benny Van den Abeele van Faternat Fiscaal Advieskantoor Ternat voor jullie mooie prestatie! Geniet van jullie gastronomisch weekend, VR bril en geschenkpakket wijnen.

2021

Comax BnB, de productlancering waar we dit jaar mee van start gaan. Een oplossing voor het automatisch indienen van jaarrekeningen op de balanscentrale en het automatisch verzenden van mails met betaalopdrachten.

Voor zij die deelnamen aan het online eindejaar event hebben al van een eerste korte preview mogen genieten. Voor zij die er toen niet konden bijzijn, niet getreurd. Hou ons zeker in de gaten via LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrieven. Binnenkort laten we weten wanneer de productvoorstelling zal plaatsvinden.

Het eerste event staat ook alvast in de planning. We zijn opnieuw partner van #AllemaalDigitaal2021 van Finplex. Meer informatie volgt later nog.

Dit en nog veel meer voor dit nieuwe jaar.  Bedankt aan al onze klanten voor het blijvende vertrouwen in Comax het afgelopen jaar! Wij vliegen er alvast met veel enthousiasme in met nog vele nieuwe projecten in de pipeline. Hou ons dus zeker in de gaten.

Een spetterend 2021 gewenst en tot binnenkort!

7 januari 2021