Sluiten jullie 2021 mee af met onze leuke Comax Quiz?

Het einde van 2021 komt er weer snel aan. Een ideaal moment om even terug te blikken op het voorbije jaar. We kijken ook meteen vooruit om te zien wat er allemaal in 2022 staat aan te komen. Last but not least kan je ook dit jaar weer leuke prijzen winnen met onze Comax Quiz. Doe zeker mee.

Terugblik op 2021 en vooruitblik naar 2022

We hebben bij Comax niet stilgezeten en zijn blijven werken om zoveel mogelijke manuele handelingen bij ons klanten te automatiseren. Het jaar begon in februari voor ons pas echt met de lancering van onze Comax Bnb oplossing. Ongetwijfeld hebben vele klanten deze module goed kunnen gebruiken om jaarrekeningen automatisch neer te leggen bij de Nationale Bank. Hij staat in ieder geval in de top 5 van onze bestverkochte modules en hier zijn we best trots op. Dit betekent dat deze oplossing jullie helpt waar het nodig is.

In Juli mochten we een nieuw teamlid verwelkomen. Onze Comax familie is hiermee gegroeid tot 11 leden. Jonas is een nieuwe aanwinst bij ons IT Team en zal ons helpen bij het realiseren van nieuwe installaties in de toekomst. We hopen het Comax Team in 2022 nog verder uit te breiden en zijn nu alvast op zoek naar 2 nieuwe werknemers. Aanmelden kan steeds via onze website 😉.

In Augustus hadden we dan tijd voor iets meer ontspanning. De zomervibe inspireerde ons tot het maken van een heuse Comax Cocktail. Hopelijk hebben jullie deze ook al eens kunnen uitproberen?

In september deden we een klantenonderzoek om te weten hoe we scoorden op onze klantentevredenheid. We waren zeer blij met de behaalde score van 93% klantentevredenheid. Het blijft een topprioriteit bij Comax en we blijven daarom ook in 2022 investeren om onze klanten tevreden te houden.

In de maand oktober volgde onze 2de oplossing, namelijk Comax Costcenter. Deze zorgt ervoor dat u eindelijk een correct overzicht krijgt van al uw softwarekosten.

In december connecteerde we onze Comax Bnb oplossing met Silverfin. Zo automatiseer je het administratieve proces rond jaarrekeningen reeds vanaf de aanmaak in Silverfin.

Benieuwd naar de top modules van 2021? Dit is de de top 5 van onze bestverkochte modules:

  1. Comax Minfin
  2. Comax Workflow
  3. Comax Sync
  4. Comax Bnb
  5. Comax Connect

In 2022 starten we met de uitbreiding van onze DMS-mogelijkheden. Bovenop onze eigen Comax DMS module verdelen we vanaf nu ook ELO Digital Office. Een high-end DMS-toepassing met uitgebreide functionaliteiten waaronder versiebeheer, workflows, gelinkte documenten, uitgebreid rechtenbeheer en veel meer. Wij tonen alle functionaliteiten van ELO in een vrijblijvende webinar. Schrijf je hiervoor zeker in.

By the way. Onze webinars blijven in de smaak vallen. In 2021 hadden we maar liefst 221 inschrijvingen. Mocht je nog niet deelgenomen hebben, bekijk hier al even wat er nog op de planning staat en schrijf je in.

Achter de schermen zijn we ook alvast aan de volgende nieuwe Comax module begonnen. Maar later meer hierover. Blijf ons dus zeker volgen!

Comax Quiz met prachtige prijzen

Naar goede gewoonte, sluiten we het jaar af met een leuke Comax Quiz. Speel mee deze week en win één van de leuke prijzen.

Je kan deelnemen op een moment naar keuze. Deelnemen kan vanaf vandaag maandag 13 december tot en met zondag 19 december.

Op maandag sluiten we af en delen we de winnaars mee. Blijf ons dus zeker volgen via onze nieuwsbrieven en LinkedIn.

Speel meteen onze Comax Quiz via de button hieronder.

Om af te sluiten

Willen we graag al onze klanten bedanken voor weer een zeer fijne samenwerking dit jaar en het blijvende vertrouwen in Comax. We gaan er weer volop voor in 2022! Een zeer fijn eindejaar gewenst en een spetterend 2022! Zet hem alvast goed in met onze Comax Quiz.

Merry Christmas and a Happy 2022!

13 december 2021