COMAX start met verdeling van de DMS-toepassing ELO

Vanaf januari 2022 zal Comax naast eigen ontwikkelingen ook het high-end DMS-pakket ELO verdelen.

Verbreding van de service

Als toonaangevende speler in de wereld van digitaal data- en documentbeheer, was Comax de uitgelezen kandidaat om de DMS-activiteiten van ELO te gaan verdelen. Daarmee wil het bedrijf de hoogstaande processen van ELO combineren met zijn eigen expertise en oplossingen. “We willen het pakket van ELO verrijken met de reeds bestaande Comax oplossingen. Zo kunnen we nog meer handelingen automatiseren, wat zorgt voor meer tijdwinst en hogere efficiëntie”, vertelt zaakvoerder Géry Lambrechts.

We zijn blij dat ELO bij Comax is terecht gekomen. Een bedrijf dat de accountancywereld door en door kent. Het zal de ontwikkeling en het gebruik van het programma in onze onderneming enkel ten goede komen. ”

Bert De Bie, CEO liberoo

Een sterke marktpositie

Comax helpt bedrijven hun interne werking te vereenvoudigen door processen te digitaliseren en automatiseren. Zij legt zich toe op het optimaliseren en vereenvoudigen van administratieve taken in een veelheid aan sectoren. Door dat aanbod uit te breiden met de technologie van ELO wil Comax zijn positie in de kmo-markt versterken.

Met ELO in ons gamma vervolledigen we ons productaanbod met een high-end DMS-systeem, naast ons eigen hybride DMS-systeem. Daarnaast breiden we, door overname van enkele lopende onderhoudscontracten van ELO-installaties van een vorige verdeler, ons klantenbestand verder uit. Zowel binnen de accountancy sector als in andere sectoren. Dit creëert de basis voor onze verdere groei in 2022 en de daaropvolgende jaren.

DMS-systeem op maat: eenvoudig of full-option

De klanten van Comax kunnen binnenkort kiezen tussen twee systemen. Het huidige Comax DMS is een hybride systeem dat een kostvriendelijke oplossing biedt voor klanten die op zoek zijn naar structuur in hun dossiers en snelle zoekmogelijkheden.

Het programma wordt gekenmerkt door de integratie van Office-applicaties met automatische tekstherkenning en indexering van documenten. Zo kan alle informatie snel en efficiënt gearchiveerd én teruggevonden worden.

Voor bedrijven die meer functionaliteiten wensen, is er ELO Digital Office: een intelligent DMS-systeem met versiebeheer, workflows, gelinkte documenten, uitgebreid rechtenbeheer en diverse modules zoals contractbeheer, HR-beheer, etc.…

“We zijn ervan overtuigd dat we dankzij het ELO-product nog sterkere oplossingen kunnen bieden om de digitale noden bij middelgrote bedrijven in te vullen.”

Ellen Van Muylder, zaakvoerster Comax

Door de uitbreiding van de eigen ontwikkelingen met de DMS-oplossing van ELO zet COMAX weer een krachtige stap voorwaarts om elke KMO maximaal te helpen met hun administratieve optimalisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van ELO?

Schrijf u in voor het webinar en ontdek alle functionaliteiten.

6 december 2021