Ontmoet Dorien, onze nieuwe Customer Succes Manager

Dorien Geens

Deze maand is Dorien bij ons gestart als Customer Succes Manager. Zij zal onze klanten begeleiden bij de installaties en het gebruik van de Comax oplossingen. Zoals al onze collega’s stellen we ze graag even aan jullie voor aan de hand van enkele leuke wist-je-datjes:

Wist je dat:

🏠 Ze afkomstig is uit de Noorderkempen maar sinds een aantal jaren uitgeweken is naar centrum Antwerpen?

🌳 Dorien enorm houdt van het bruisende stadsleven maar evengoed graag in de natuur vertoeft?

🏃‍♀️ Ze haar vrije momenten graag vult met lange wandelingen of al joggend in het Rivierenhof?

✈️ Dorien op dit moment aan het rondtoeren is in Zuid-Afrika? Reizen is haar favoriete bezigheid en dit in alle soorten en vormen, van rustige weekendjes weg tot verre reizen.

💻 Dorien afgestudeerd is in de richting Toegepaste informatica?

🍧 Ze in 2008 een opleiding ijsbereiding is begonnen om bij het landbouwbedrijf van haar ouders een project rond hoeve-ijs op te starten? Dit project is dan uitgegroeid van een klein ijswinkeltje naar een groot ijssalon dat Dorien meer dan 10 jaar met veel passie heeft uitgebaat.

👩‍🎓 Tijdens de coronaperiode ze beslist heeft om terug te keren naar de IT en een opleiding business analyse aan de UCLL begonnen is?

De vele jaren als ondernemer gecombineerd met haar technische opleidingen maken van haar de uitgelezen kandidaat om onze klanten bij te staan in het gebruik van de Comax software.  Aarzel dus zeker niet om haar te contacteren indien u vragen heeft.

Welkom in ons team Dorien!

21 februari 2023