Haal alles uit uw Comax Minfin met deze tips.

Gebruikt u reeds het dashboard van uw Comax Minfin toepassing? Weet u dat u hier in één overzicht veel belangrijke informatie kan terugvinden om vlotter de btw-periode door te komen? We geven hier graag enkele tips mee.  👇

1️⃣ Sorteer in het tabblad “Documenten” bijvoorbeeld de kolom ‘Brieven’ op datum en kijk of klanten brieven van de overheid hebben ontvangen om ze proactief te benaderen en adviseren.


2️⃣ Naast “Documenten” vindt u in het tabblad “ Details” de nodige informatie terug zoals saldo rekening courant, de voorafbetalingen, schulden, huurcontracten en onroerende goederen.


3️⃣ Klikt u verder door op het vergrootglas, dan krijgt u meer detailinformatie zoals bedragen, periodes, adresgegevens, gegevens van huurders, en veel meer. U kan hier ook doorklikken naar CadGIS, het Belgische kadastrale percelenplan.


4️⃣ De kleurcodes bij huurcontracten geven aan wanneer er bepaalde contracten verlengd moeten worden.


5️⃣ Via het tabblad ‘Mandaten’ vindt u in een handig overzicht alle mandaten terug die we uit CSAM recupereren. Dit helpt u om sneller en beter de mandaten van uw klanten op te volgen en te activeren.

We hopen dat u met deze tips het meeste uit uw Comax Minfin haalt. Weet u trouwens dat we binnenkort opnieuw aanwezig zijn op het ITAA congres? Daar geven we een eerste kijk op onze nieuwe toepassing rond E-Box automatisering.  

Benieuwd? Schrijf u dan hier in voor het congres en vervolgens voor onze Comax mini-conferenties:

Graag tot dan en succes met de laatste loodjes van de kwartaalafsluiting!  

Het Comax Team

12 oktober 2023