Cicyllo, de jongste telg van het Comax team.

Cicyllo is sinds juni 2020 werkzaam bij Comax en maakt deel uit van het IT-Team. We stellen hem graag even aan jullie voor. Ontdek hier enkele leuke wist-je-datjes en leer hem zo een beetje beter kennen.

Wist-je dat

🌍 Cicyllo geboren is in Nederland, opgegroeid en België en nu vooral in de ban is van alles wat Japans is?

😎 Hij de jongste is onder de Comax collega’s?

🎶 Hij ondanks zijn jonge 22 jaren hij een zwak heeft voor alle muziek uit de jaren ’90? Een oude ziel met een jong hart…

💻 Je hem niet enkel in de week maar ook in het weekend meestal achter zijn computer terugvindt? Hoewel het in het weekend niet om te programmeren is, maar voornamelijk om te gamen of om één of andere VR wereld te ontdekken.

🚲 Als hij niet achter de computer zit, hij het liefst een fietstochtje maakt of een goed boek leest?

🚎 Hij absoluut geen fan is van het openbaar vervoer? Zo fiets hij elke dag op en af van zijn woonplaats Deurne naar Comax in Brasschaat.

🏓 Hij deze zomer gestart is met padellessen samen met enkele Comax collega’s? The game is on! 💪😉

🎌 Hij grote fan is van Japan? Dat gaat van het kijken van de bekende anime en manga series, naar het luisteren van Japanse instrumentale muziek tot een grote Japanse reis die bovenaan zijn bucketlist staat. 🎎

Bij Comax is Cicyllo mee verantwoordelijk voor het uitwerken van de Comax modules en de support ervan. Heb je een vraag of probleem, hij helpt je met veel plezier verder!  

15 november 2021