Hallo iedereen! 👋 Anita van Comax hier! Tijd om mezelf eens even voor te stellen.

Met veel plezier stel ik altijd mijn collega’s voor in onze nieuwsbrieven.  Zo krijgen jullie steeds een inkijk in ons ontzettend leuk Comax Team. Maar nu vonden zij het hoog tijd dat ik zelf eens aan bod kwam.
Hier gaan we dan 🙌

📫 In mei werk ik 4 jaar bij Comax waar ik verantwoordelijk ben voor de marketing. Jullie hebben ongetwijfeld al een paar mailtjes van mij in jullie mailbox ontvangen of een uitnodiging gekregen voor één van onze zeer interessante webinars. Nog niet ingeschreven? Zeker nog doen dan 😉

👨‍👩‍👧‍👦 Mijn favoriete personen in mijn leven: mijn man en mijn 2 schattige kids. Mijn zoon Quinten van net 12 jaar die volgend jaar de eerste stappen in het middelbaar zet. Mijn guitige dochter Sienna van bijna 10 jaar die alle dansjes van Tik-tok van buiten kent. En mijn geweldige echtgenoot Maarten die al meer dan 19 jaar mijn ‘partner in crime’ is.

Door mijn Spaanse roots, ben ik gek op alles wat met Spanje te maken heeft. Je kan me in normale tijden meerdere keren op het jaar in Spanje terugvinden en er staat bijna wekelijks wel één of andere Spaanse maaltijd of tapas op onze menu. ¡Buen provecho!

☀️ De zon, mijn favoriete compagnon. Schijnt de zon, dan kan ik de wereld aan 💪 (als het regent, net iets minder 😉).

🎵 Muziek Maestro!  Liefst geen stiltes maar lekker veel muziek. Bij mij thuis staat er dan ook altijd muziek op. Geen all-time favorites maar alle genres zijn welkom. En als er niemand meeluistert, zing ik het liefst luidkeels mee . Oeps 🤦🏻‍♀️ niet doorvertellen aub. 🙏

💃 Life is better when you dance! Een echte hobby is het al een tijdje niet meer maar dansen blijf ik graag doen. Een uitnodiging voor een feestje sla ik dan ook zelden af.

🏡 Mijn vrije tijd gaat voorlopig volledig naar het verbouwen van ons huis. Maar ben ik niet aan het verbouwen dan kan je me ongetwijfeld terugvinden in een lekker restaurantje, bezig in de tuin, shoppend tijdens een leuke city-trip, genietend van concert, op een leuk uitje met mijn gezin, of tijdens het uitstippelen van een volgende vakantie naar de zon.

Zo, in een notendop even een kijk op wie ik ben. Voor alle marketing vragen kan je altijd bij mij terecht.  Of als je een lekker paella receptje of de ultieme tortilla tip zoekt, wees zeker ook welkom!

10 maart 2022