Tom Stappers

Ons advocatenkantoor had nood aan een tool om aparte Pdf- en andere documenten op eenvoudige wijze samen te voegen met een inventaris om zo een geïnventariseerd stukkenbundel in 1 Pdf-bestand samen te stellen. Dit is nodig voor de neerlegging ervan op de rechtbanken en de communicatie ervan aan alle betrokken partijen in een dossier. Comax Split & Merge software komt wat dat betreft perfect tegemoet aan onze wensen.

Het doet wat het moet doen en dit op eenvoudige wijze. De opleiding en service na aankoop is perfect zodat we op kantoor snel van start konden met de nieuwe software.

Een aanrader!

 

Isis Vermander

Efficiënt werken is een begrip. Onze ideeën hieromtrent worden door COMAX omgezet in onze kantoorinfrastructuur zodat er geen tijd verloren gaat aan het opzoeken van papieren documenten.

Rosita Moerkens

Bij een advocatenkantoor bestaan veel van de dossier documenten uit Pdf’s, ofwel gescand of verkregen via externe partijen. Dit maakt dat er geen zoekacties op tekst mogelijk waren alsook dat het niet mogelijk was om tekstfragmenten uit de documenten te halen.

Dankzij de COMAX split & merge module kunnen we nu op een efficiënte en eenvoudige wijze digitale stukkenbundels samenstellen op basis van allerlei type documenten uit ons dossierbeheerssyteem Themis. Dit zonder deze eerst te printen of scannen. Bijkomend werkt COMAX achter de schermen om onze Themis documenten dagelijks om te zetten in een OCR formaat waardoor het mogelijk is om tekstfragmenten te kopiëren alsook zoekfuncties te lanceren op bepaalde termen.

Wij raden COMAX zeker aan als ideale en betrouwbare partner om samen naar de juiste oplossingen te zoeken en de digitale weg op te gaan.