Zien we jullie op #AllemaalDigitaal?

Comax is terug aanwezig op het volgende #AllemaalDigitaal event van 22/6. We kijken er alvast naar uit om opnieuw het debat met jullie aan te gaan. Na de debatten mogen jullie Comax ook verwachten op de Main Stage. Daar tonen we hoe u met een minimale investering maximaal kan besparen.

Wist u trouwens dat er een paar interessante updates te wachten staan voor onze succesoplossingen Comax Minfin en Comax Bnb? We tonen ze voor het eerst op #AllemaalDigitaal! Kom achteraf naar onze Comax stand voor een live demo.  Hier lichten we alvast een tipje van de sluier. 

Comax BNB

Connectie Silverfin

Vanaf juni zal er rechtstreeks geconnecteerd kunnen worden met Comax Bnb vanuit Silverfin. Geniet van een mooie tijdswinst door de jaarrekeningen meteen door te sturen en automatisch neer te leggen bij de Nationale Bank. In een mooi overzicht kan u daar ook de status opvolgen.

Connectie Beheerpakket

Bijkomend kan er geconnecteerd worden met uw beheerpakket. In connectie met Admin-IS/Consult wordt de juiste contactpersoon gemaild, kan u taken afvinken en factuurlijnen aanvullen en worden documenten en mails automatisch gearchiveerd in Admin-DMS of naar uw mappenstructuur.

Ook met Fid-manager en Admin Pulse kan er geconnecteerd worden en later ook nog met Adsolut.

Betalingen

Vanuit COMAX bnb kan u rechtstreeks een betaalverzoek oproepen of betalen via VISA of mastercard.

Comax Minfin

Vanaf eind juni mag u een extra kolom verwachten in uw tabblad Details. Alle relevante gegevens met betrekking tot de onroerende goederen zullen weergegeven worden, zoals aantal eigendommen, adresgegevens, kadastraal inkomen, datum vernieuwing huurcontracten en veel meer.

Bent u benieuwd? Schrijf u hier in voor #AllemaalDigitaal en we tonen het u daar live en op maat van uw onderneming. Lukt het u niet om aanwezig te zijn? Boek dan hier uw persoonlijke demo.

Graag tot dan!

10 juni 2021