Ontdek in primeur onze nieuwe oplossingen op het Fast Forward event van Silverfin

 

Eindelijk is het zover! Met trots tonen wij u, in primeur, onze nieuwe oplossingen en dit op het aankomende Silverfin event van Fast Forward op 14.05.2019 te Gent.

Bezoek onze stand en schrijf u in voor onze inspirerende sessie.

Daar vertellen wij u graag hoe u een meewerkende klant creëert terwijl u hem toch volledig ontzorgt. Een win-win voor beide! U kan niet wachten? Hier alvast een voorproefje van onze nieuwe oplossingen.

 

Alvast een voorproefje

Nieuw! COMAX portal

Met deze oplossing creëert u een meewerkende klant terwijl u hem toch volledig ontzorgt.

Nieuw! COMAX payroll

Loonbestanden worden in bulk naar de juiste map gearchiveerd.

Extra feature in COMAX workflow

Automatische overzetting van gegevens uit sociale balansen naar Silverfin.

 

Interesse? Bezoek ons op onze stand of contacteer ons voor een Gratis Demo.

Volg onze inspirerende sessie op Fast Forward

Hoe creëert u een meewerkende klant terwijl u hem toch volledig ontzorgt?

Wij geloven sterk in het principe “wie geeft, die krijgt”. Door de juiste informatie te delen met uw klant, creëert u in die mate een voordeel waardoor hij sneller de nodige documenten zal aanleveren. COMAX zorgt ervoor, door procesautomatisatie, een goede oplossing voor factuurherkenning en uw huidige pakketten maximaal te laten samenwerken, dat dit delen van informatie makkelijk tot stand komt.

COMAX bouwt eveneens de brug tussen al uw pakketten en de brug naar uw eindklant. Wij consolideren wat u al in huis heeft van oplossingen en optimaliseren uw procedures. Wij laten u tijdens de sessie zien hoe u met reeds 1 of soms meerdere COMAX-modules tijd kan besparen, fouten kan beperken en procedures kan verbeteren binnen uw eigen administratie. Dit terwijl u zonder meerwerk een verhoogde dienstverlening aan uw klant kan bieden door meer en sneller de juiste informatie te delen.

Schrijf u hier in voor onze sessie en ontdek in primeur onze nieuwigheden. U vindt ons bij Breakout Session 1 | van 13u30 tot 13u50 | Clever Room

Actie! Neemt u deel aan onze Fast Forward sessie? Geniet dan 1 jaar lang van 2 GRATIS COMAX split & merge licenties.

 

Graag tot 14/5 in Gent!

Het COMAX team

Voor meer informatie, contacteer ons hier 

2 mei 2019