Matthias, dé salesman binnen Comax!

Matthias Ducés

Dat je bij hem terecht kan voor een perfecte demo van al onze Comax oplossingen dat weet je ongetwijfeld al. Maar weet je ook dat hij een killer lasagne kan maken en als de beste kan pingpongen?

We stellen je graag even voor aan Matthias Ducés, onze salesman binnen Comax

Matthias, 30 jaar geleden geboren in Antwerpen, woont in Brasschaat op nog geen 10 minuten van Comax. Hij behoort mee tot het sales team en is verantwoordelijk voor de middelgrote klanten in Vlaanderen. Deze klanten geeft hij dan ook alle aandacht en kunnen altijd bij hem terecht.

Hij is een grote filmfanaat. Noem een film op en hij heeft hem ongetwijfeld al gezien. One of his favourites is ‘The Prestige’. Zeker een aanrader om eens te bekijken!

In een ver verleden heeft hij nog als DJ op een podium van Tomorrowland gestaan. Op podia staat hij nu niet meer maar hij maakt nog wel af en toe eigen muziek. Voor de rest kan je hem in zijn vrije tijd terugvinden op een voetbalveld of een tennisveld. Op werk gaat hij tijdens de lunch met plezier een pingpongwedstrijdje aan en hij is ook altijd wel te vinden voor nieuwe uitdagingen. Nodig je hem uit om te skydiven dan is hij erbij!

Hij heeft een grote interesse in technologie en alles daar rond. In de keuken kent hij goed zijn weg. Aziatisch, Italiaans of gewoon lekkere comfort food. Hij zet het met alle gemak op tafel. Zijn all-time favourite blijft de Italiaanse keuken met zijn killer lasagne. Vraag dus zeker eens naar de gouden tip tijdens een volgende demo sessie.

Zin om eens met hem in gesprek te gaan?
Je kan hem bereiken via  matthias@comax.be of op 0468/26 34 49

19 mei 2022