Volg onze live webinars!

Schrijf u in voor onze aankomende live webinars. Op minder dan 30 minuten komt u te weten hoe u uw administratie nog meer kunt automatiseren. Wij tonen de Comax Workflow module en een snel te implementeren Comax Flow. 

Beide webinars zijn gratis en volledig vrijblijvend.


Webinar Comax Workflow – Repetitieve manuele handelingen omzetten in automatische workflows.

Manuele handelingen worden dikwijls in stand gehouden omdat men niet op de hoogte is van alternatieve oplossingen.  Denk maar aan een automatische workflow die opgestart kan worden rond BTW-ontvangstbevestigingen. Wij automatiseren onder andere:

Automatische workflows zijn ook mogelijk met andere type documenten zoals listings, IC-opgaves, fiche 281.20, Biztax, VenB, PB, Coda-overzicht, neerlegging jaarrekening, enz.

Volg vrijblijvend het webinar Comax Workflow en wij tonen het u graag live. 

Past deze datum u niet?  U kan deze webinar ook volgen op 15.12.2020 om 14u.  U kan zich voor deze sessie hier inschrijven.


Webinar Comax Flow – Ga voor de snelste weg van aanvoer en verwerking van klantdocumenten
19 november 2020 | 16u

Door de modules Comax Mailbox, Comax Split & Merge en Comax Ubl te combineren, kiest u voor een snelle en laagdrempelige doorstroom van documenten. U werkt digitaal én op de momenten die voor u het beste passen.

Hoe werkt deze Comax Flow?

Zonder contact en vanop afstand blijft zo de doorstroom van documenten altijd gegarandeerd.

Past deze datum u niet? U kan deze sessie ook volgen op 17.12.2020 om 14u.  Klik hier om u voor deze sessie in te schrijven.

U kan toch niet aanwezig zijn maar u bent wel benieuwd? Neem dan hier contact op met ons voor een persoonlijke demo op een ander tijdstip.

Ik wens graag een persoonlijke demo.

Graag tot dan!

Het Comax Team

9 november 2020