Eenvoudige automatisaties die onmiddellijk tijd besparen en de efficiëntie verhogen.

Repetitieve, manuele taken laten het vaak niet toe de efficiëntie binnen het bedrijf te boosten. Deze taken zorgen namelijk voor veel tijdverlies bij het personeel. Ondanks de aanwezigheid van veel verschillende softwarepakketten zijn er toch nog steeds terugkomende taken die manueel uitgevoerd moeten worden. Door de juiste connecties te leggen tussen deze softwarepakketten kan je ook deze taken automatiseren waardoor je een zee van tijd wint en de efficiëntie van je personeel aanzienlijk verhoogt.

War for talent

De ‘war for talent’ is een aanhoudende strijd. Duizenden vacatures geraken maar moeilijk ingevuld en daar lijkt niet heel snel verandering in te komen. Het is van groot belang dus dat een organisatie zijn eigen talenten inzet op wat echt bijdraagt tot het bedrijfsresultaat. Het gebeurt nog te vaak dat werknemers een groot percentage van hun tijd moeten spenderen aan repetitieve taken zoals het aanvullen van gegevens, downloaden van documenten, het manueel doorzetten van bepaalde processen of noem maar op. En geef toe, dit zijn tijdrovende taken waar niemand echt gelukkig van wordt. In de ‘war for talent’ gaat het dus niet alleen om nieuw talent aan te trekken. Het is even belangrijk om medewerkers gemotiveerd te houden en deze zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Zorg voor de juiste connecties tussen uw software

Door linken te leggen tussen de reeds aanwezige software automatiseer je net die wederkerende manuele taken die niet gedekt zijn door de bestaande softwarepakketten. Veel workflows kunnen zo volledig automatisch verlopen wat een enorme tijdwinst oplevert. Zo laat je repetitieve, manuele taken niet in de weg staan van de groei van je organisatie en kan er nog meer focus gelegd worden op je klanten.

Eenvoudige automatisaties voor accountants

Als accountant of dossierbeheerder heb je nog vaak te kampen met repetitief werk dat vervat zit in de administratieve processen. Denk maar aan het neerleggen van jaarrekeningen bij de Nationale bank, het downloaden van documenten uit MyMinfin, taken afvinken in het beheerpakket, Verwittigingsmails uitsturen naar de klant, documenten ophalen en archiveren en nog veel meer.

Laat dit nu net allemaal taken zijn die zeer eenvoudig geautomatiseerd kunnen worden door Comax. Hierdoor versnellen deze administratieve processen meteen een heel stuk. Er ontstaat een enorme tijdwinst en de efficiëntie van het personeel krijg een enorme boost. Bovendien zorgt automatisatie dat menselijke fouten tot het verleden behoren waardoor de foutenmarge aanzienlijk vermindert.

Benieuwd hoe deze eenvoudige automatisaties werken? Wij tonen alvast enkele, lekker efficiënt op minder dan 30 minuten tijd, tijdens onze live webinars of tijdens een persoonlijke demo. Schrijf u hier in.

10 maart 2022