COMAX terug aanwezig op Forum for the Future 2019

Met veel plezier zijn we dit jaar opnieuw aanwezig op de Forum For the Future XL editie 2019 in Brussel Expo. U kan ons op woensdag 20 en donderdag 21 november terugvinden in Hall 11 op stand H23. Daar tonen wij u graag hoe wij maximaal connecteren op uw reeds aanwezige software omgeving om zo uw huidige administratieve processen te optimaliseren met tijdwinst en verhoogde productiviteit tot gevolg.

We zijn eveneens terug te vinden in de boxring met de sessie “Hoe mijn klanten een succesvolle dienstverlening aanbieden”. Dit gaat door om 11u30 in zaal Porto. Daar lichten we alvast een tipje van sluier op over onze nieuwe COMAX portal oplossing.

Wist u trouwens ook dat we met onze COMAX modules deelnemen aan de Awards Fit for the Future? We dingen graag mee voor een award in de volgende categorieën:

Collaborative platform

COMAX portal

U creëert een meewerkende klant terwijl u hem toch volledig ontzorgt. Uw klant heeft zo zijn eigen digitaal archief van al zijn aankoop, verkoop en diverse documenten. U daarentegen ondervindt op deze manier een snellere doorstroom van documenten waardoor u pieken in uw werk kan verminderen. Een win-win voor beide.

E-facturation, paperless and cloud solution

COMAX ubl

U creëert van elke factuur automatisch een UBL die aansluitend in elk boekhoudpakket kan ingelezen worden. Met COMAX ubl read maakt u in 1 klik van elke UBL terug een leesbare PDF.

COMAX split & merge

Deze handige tool laat u toe om facturen in bulk op te laden om zo de juiste pagina’s te splitsen in individuele files, te verwijderen of samen te voegen. Vervolgens laadt u de juiste files meteen op in uw boekhoudpakket, maakt u er een UBL bestand van en archiveert u ze in uw verkenner of DMS pakket. Bijkomend wordt elk bestand omgezet in een pdf-bestand  en onmiddellijk op tekst herkend via OCR. Zo worden kopiëren en zoeken op inhoud mogelijk.

COMAX file & search

Gedaan met een wanordelijk kluwen van uw documenten. Creëer met deze oplossing een gestructureerd digitaal archief doordat alle documenten en mails systematisch en gestructureerd door heel de organisatie gearchiveerd worden in uw verkenner of DMS. Bijkomend verliest u nooit meer cruciale informatie dankzij een volledige tekstherkenning op elk document en een sterke zoekmotor doorheen heel uw archief.

COMAX payroll

Dé oplossing om loonbestanden van het sociaal secretariaat in bulk naar de juiste map te archiveren. U krijgt een duidelijk overzicht welke loondocumenten er voor welke klanten in welke periode klaarstaan. Bijkomend worden de loonbestanden voor import klaargezet in uw boekhoudpakket of er wordt rechtstreeks gewerkt met de API van uw boekhoudpakket.

Optimization solution

COMAX workflow

De oplossing om manuele handelingen om te zetten in automatische digitale workflows. Denk bijvoorbeeld aan de workflow rond BTW-ontvangstbevestigingen. Met COMAX workflow automatiseert u het archiveren, het afvinken van taken, versturen van mails, overzetten van gegevens naar andere pakketten, toevoegen op factuur, het uitsturen van mails naar de klant en nog veel meer. Deze oplossing kan toegepast worden op al uw bevestigingsdocumenten: listings, IC-opgaves, fiche 281.20…, Biztax, VenB, PB, coda-overzicht,…

COMAX connect

Met COMAX connect dupliceert u specifieke documenten uit uw mappenstructuur of DMS naar uw andere pakketten. Zo hoeft u maar 1 archiveringsactie te doen en heeft u en uw klant steeds de juiste documenten ter beschikking in al uw pakketten.

Mogen wij jullie vragen om massaal te stemmen op jullie favoriete COMAX oplossingen? 😊 Wij zijn jullie alvast zeer dankbaar.

Hopelijk tot in Brussel Expo op 20 of 21/11!

Het COMAX team

7 november 2019