Maak kennis met Maevelyn

In Maart hebben we weer een nieuwe software developer in ons team mogen verwelkomen. Naar goede gewoonte stellen we haar graag even aan jullie voor. Maak hier kennis met Maevelyn Letens!

Beau Letens

Maevelyn is geboren en getogen in Bornem en woont nu al een tijdje in Emblem. Wanneer ze kan, verruilt zij de drukte van de steden in voor lange wandelingen in de prachtige natuur en uitgestrekte velden. Zo weet zij helemaal tot rust te komen.

Programmeren zit al van jongs af aan in Maevelyns vingers, en voordat zij bij Comax kwam werken, studeerde ze Electromechanica en later Toegepaste Informatica aan de AP Hogeschool, met een specialisatie in .NET. Maar haar passie voor coderen beperkt zich niet tot alleen haar werk. In haar vrije tijd werkt Maevelyn aan verschillende persoonlijke projecten, waaronder het herschrijven van een muziek-bot voor een audio-, video- en tekstchat-applicatie. Programmeren is dus niet enkel haar job maar zeker ook haar passie!

En laten we het niet vergeten: Maevelyn is niet alleen een expert in code, maar ook een expert in het gamen. Haar favoriete game is de beruchte Dark Souls-reeks. Hoewel deze spellen bekend staan om hun moeilijkheidsgraad, gaat Maevelyn er helemaal in op om te ontspannen. De donkere en troosteloze omgevingen van de game laten haar wegdromen naar een andere wereld, terwijl zij tegelijkertijd haar reflexen op de proef stelt.

Maar wacht, er is meer! Maevelyn heeft ook meerdere artistieke kanten. Wanneer zij niet achter haar computer zit of zijn tegenstanders verslaat in een episch gevecht, zul je haar tokkelend terugvinden achter haar piano. Hiermee weet zij meerdere harten te veroveren met mooie, melodieuze klanken. En heeft zij een slapeloze nacht, dat trekt ze, bij een heldere hemel, met haar fototoestel weer de velden in om mooie sterren op beeld vast te leggen.

Een vrouw met een schatkist vol talenten dus en een echte aanwinst voor ons team. Bij Comax is zij het onmisbare puzzelstukje in de ontwikkeling van onze nieuwe softwaremodules en weet zij elke technische uitdaging tot een goed einde te brengen.

Een warm welkom in het team Maevelyn!

19 juni 2023