Maak kennis met Beau

In Maart hebben we weer een nieuwe software developer in ons team mogen verwelkomen. Naar goede gewoonte stellen we hem graag even aan jullie voor. Maak hier kennis met Beau Letens!

Beau Letens

Beau is geboren en getogen in Bornem en woont nu al een tijdje in Emblem. Wanneer hij kan, verruilt hij de drukte van de steden in voor lange wandelingen in de prachtige natuur en uitgestrekte velden. Zo weet hij helemaal tot rust te komen.

Programmeren zit al van jongs af aan in Beau’s vingers, en voordat hij bij Comax kwam werken, studeerde hij Electromechanica en later Toegepaste Informatica aan de AP Hogeschool, met een specialisatie in .NET. Maar zijn passie voor coderen beperkt zich niet tot alleen zijn werk. In zijn vrije tijd werkt Beau aan verschillende persoonlijke projecten, waaronder het herschrijven van een muziek-bot voor een audio-, video- en tekstchat-applicatie. Programmeren is dus niet enkel zijn job maar zeker ook zijn passie!

En laten we het niet vergeten: Beau is niet alleen een meester in code, maar ook een meester in het gamen. Zijn favoriete game is de beruchte Dark Souls-reeks. Hoewel deze spellen bekend staan om hun moeilijkheidsgraad, gaat Beau er helemaal in op om te ontspannen. De donkere en troosteloze omgevingen van de game laten hem wegdromen naar een andere wereld, terwijl hij tegelijkertijd zijn reflexen op de proef stelt.

Maar wacht, er is meer! Beau heeft ook meerdere artistieke kanten. Wanneer hij niet achter zijn computer zit of zijn tegenstanders verslaat in een episch gevecht, zul je hem tokkelend terugvinden achter zijn piano. Hiermee weet hij meerdere harten te veroveren met mooie, melodieuze klanken. En heeft hij een slapeloze nacht, dat trekt hij, bij een heldere hemel, met zijn fototoestel weer de velden in om mooie sterren op beeld vast te leggen.

Een man met een schatkist vol talenten dus en een echte aanwinst voor ons team. Bij Comax is hij het onmisbare puzzelstukje in de ontwikkeling van onze nieuwe softwaremodules en weet hij elke technische uitdaging tot een goed einde te brengen.

Een warm welkom in het team Beau!

19 juni 2023