COMAX UBO

Automatiseer het herbevestigen van UBO-registers met COMAX UBO en koppel er automatische workflows aan.

Bent u als accountant of dossierbeheerder ook veel tijd kwijt aan het jaarlijks tijdig (her)bevestigen van de UBO-registers voor uw klanten? Met COMAX UBO is dit verleden tijd. Onze software automatiseert dit hele proces.

Zodra u UBO-registers in bulk bevestigd heeft, koppelt u er met onze tool handige workflows aan. Zo worden documenten automatisch op de juiste plaats gearchiveerd en connecteren wij automatisch met uw beheertoepassing waar de overeenstemmende taken worden afgevinkt en eventueel het juiste bedrag aan de klant wordt door gefactureerd.

Boek Een Gratis Demo Ontdek de voordelen tijdens een live webinar

Een handig dashboard

Met COMAX UBO regelt u alles via een handig dashboard. Hier vindt u al uw actieve mandaten terug en ziet u meteen de deadline, de status en controlestructuur van de te (her)bevestigen UBO-registers. Per mandaat kan u eenvoudig doorklikken om meer informatie en de bijhorende documenten te bekijken.

 

COMAX UBO info

Waarom kiezen voor COMAX UBO?

 

COMAX UBO Herbevestigingen

Koppel er handige workflows aan

Na het (her)bevestigen automatiseert COMAX UBO nog verder:

Voordelen van COMAX UBO

 

Ontdek nu COMAX UBO en automatiseer het (her)bevestigen van UBO-registers. Schrijf u hier in voor één van onze webinars en zie de tool live in actie.

Passen deze data u niet? Geen probleem, vraag hier een persoonlijke demo aan op een moment dat u beter past.

Waarom deze kantoren voor COMAX kiezen

COMAX UBO