Comax eBox

Alle documenten uit E-Box automatisch gedownload, gearchiveerd en doorgestuurd naar de juiste ontvanger.

Krijgt u als onderneming een grote hoeveelheid mails van E-Box?  Kost het u als zaakvoerder, CFO, CEO veel tijd om de mails te consulteren, in te loggen, documenten te downloaden en door te sturen naar de betrokken collega’s? 

Ontdek dan Comax eBox, dé oplossing voor holdings, bedrijven met meerdere zuster- of dochtervennootschappen, bedrijven met een groot wagenpark (lees met veel boetes), …

Comax eBox werkt voor u op de achtergrond. De oplossing downloadt en archiveert automatisch alle documenten uit E-Box. Zonder ooit nog manueel in te loggen heeft u alle documenten beschikbaar in uw eigen omgeving. 

Boek Een Gratis Demo Bekijk De Webinar En Ontdek Alle Voordelen

COMAX eBox

Een handig dashboard

Een handig dashboard toont welke documenten er per vennootschap klaarstaan. In combinatie met de Comax Minfin oplossing, zullen ook alle documenten en gegevens uit Myminfin gedownload worden en in het handige dashboard staan.

Comax eBox

Overzichtelijk dashboard: per vennootschap worden alle documenten per type getoond.

Comax eBox

Automatisch doorgestuurd naar de juiste ontvanger

Met de notificatiefunctie  van Comax worden de nodige documenten moeiteloos en automatisch doorgestuurd naar de juiste persoon of afdeling.  U duidt éénmalig aan per type document en per vennootschap naar welke emailadressen deze documenten verstuurd mogen worden.

Zodra Comax eBox het document downloadt, wordt deze zonder vertraging automatisch doorgestuurd naar de vooraf bepaalde ontvanger. Zo krijgt de juiste persoon of juiste afdeling mooi op tijd de nodige documenten waardoor ze direct aan de slag kunnen met de verdere verwerking.

Enkele voorbeelden hiervan zijn verkeersboetes die tijdig bij de HR-afdeling terecht moeten komen, bezwaarschriften die naar het secretariaat moeten of facturen die bestemd zijn voor de boekhouding. Dit en nog veel meer gebeurt vanaf nu automatisch met Comax eBox.

Gedaan dus met manueel inloggen, downloaden, doorsturen en opnieuw inloggen, downloaden, doorsturen en opnieuw…

Voordelen in één oogopslag

Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan?

U weet hoe complex en tijdrovend het proces is om een binnengekomen bericht in uw E-Box te raadplegen. Dit vraagt dikwijls meer dan 10 stappen en vele kliks om tot het finale document te komen:

 

Automatiseer dit proces volledig met Comax eBox en Comax MinfinU zal tijd winnen, de efficiëntie verhogen en de fouten beperken.

 

Geraak nog meer overtuigd en bekijk de webinar opname. Op minder dan 30 minuten tonen we u alle voordelen van Comax eBox.
Registreer u hier.

 

Passen deze data niet?
Vraag dan hier een persoonlijke demo aan op een moment dat u beter past.

 

Waarom onze klanten voor Comax kiezen