Leg jaarrekeningen rechtstreeks neer vanuit Silverfin met Comax Bnb

Comax is reeds langere tijd partner van Silverfin maar vanaf nu integreren we ook met de Comax Bnb-oplossing. Dit maakt dat het neerleggen van jaarrekeningen een stuk eenvoudiger wordt. Zo stuurt u de afgewerkte jaarrekening in Silverfin rechtstreeks door naar Comax Bnb waar u vervolgens automatisch neerlegt bij de Nationale Bank.

Van neerleggen tot automatische verwittigingsmails en opvolging.

Na het neerleggen is de betaling en opvolging van groot belang. Niet op tijd betaald, wordt de jaarrekening niet neergelegd en begint het proces van vooraf aan. In Comax Bnb voorloopt dit heel eenvoudig en kan u perfect opvolgen of de betaling tijdig gebeurt.

De oplossing is in te stellen volgens uw eigen procedure. Laat u de klant betalen dan stuurt u automatisch een verwittigingsmail door zodat klant de mail met het betalingsverzoek vanuit CCV of NBB niet als phishing mail ziet. Betaalt u de neerleggingskosten zelf en laat u de klant op voorhand of achteraf betalen? Dan betaalt u vlot en indien gewenst gegroepeerd meteen in de Comax Bnb-oplossing.

“Het proces voor de neerlegging telt zoveel stappen en taakjes dat je haast een octopus moet zijn om alles onder controle te houden. Met deze oplossing willen we ervoor zorgen dat accountants een paar armen minder nodig hebben. Ook voor de dossierbeheerder zelf wordt de opvolging een stuk overzichtelijker dankzij statusmeldingen over het dossier in Silverfin.”

Ellen Van Muylder – Zaakvoerster Comax

Kortom, met de Comax Bnb integratie stroomlijnt u de procedure rond de neerlegging van de jaarrekening door Silverfin, de Nationale Bank en uw beheerpakket samen te brengen. U wint hierdoor veel tijd en vermijdt fouten.

Tijdens een webinar tonen wij deze integratie graag samen met Silverfin. Benieuwd hoe deze intergratie werkt? Bekijk dan nu meteen de webinar.

 

21 januari 2022