Ken je Caroline, onze nieuwe administratieve duizendpoot al? Hier stelt ze zich graag even aan jullie voor.

Hallo iedereen!

Ik ben Caroline Maes en ben sinds mei 2022 in dienst bij Comax als ‘Sales & Admin Support – Kwaliteitsmanager.  Ik ben geboren te Lommel en getogen in Mol dus ik kan wel stellen dat ik een rasechte kempenaar ben.  

Aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen heb ik mijn diploma Bachelor Transport en Logistiek behaald en vervolgens aan de Universiteit Antwerpen mijn Bachelor en Master in Rechten. Tegenwoordig woon ik in een uitgesproken landelijke gemeente; Wuustwezel.  Zumba en zwemmen zijn mijn hobby’s. Mijn man en ik klussen ook graag in de weekends. We hebben twee dochters (7 en 10 jaar) en samen met 4 raskaters is er bij ons altijd veel leven in de brouwerij.

Ik ga heel graag op zonne- en skivakantie met mijn gezinnetje. De aanloop naar Kerstmis is voor mij dé leukste tijd van het jaar. De kerstdecoratie zet ik dan ook alvast klaar vanaf eind oktober en een bezoekje aan een kerstmarkt in Duitsland is een jaarlijkse traditie bij ons.

Mijn passie in het professionele leven bestaat erin om steeds zeer ruim te mogen werken binnen het bedrijf, voor en met diverse afdelingen, waarbij kwaliteit en service bieden aan bestaande en nieuwe klanten voorop staat. Dit geeft mij namelijk veel energie en voldoening en het voelt alsof werken een hobby is.

Ik heb dan ook voor COMAX als werkgever gekozen omdat ik, ook als ondernemer in mijn vorig leven, weet dat tijd geld betekent en een goede administratie noodzakelijk is maar veel kostbare tijd in beslag neemt.  Tijd die ik liever aan klanten besteed. Ik geloof in het  professionele concept dat COMAX biedt en ben zeer trots  om deel uit te maken van dit team.

Ik hoop dat we binnenkort nog verder mogen kennismaken. Voor vraagjes allerlei i.v.m. sales en admin support, kan u mij bereiken via info@comax.beof caroline@comax.be

Fijne groeten,

Caroline Maes
Sales and Admin Support – Kwaliteitsmanager

5 september 2022